| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
palfi.andrei Turist
Data înscrierii: 21/Aug/2009 Mesaje: 21 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Apr 24, 2010 10:47 am Titlul subiectului: credeti ca turismul romanesc va profita...? |
|
|
|
ce parere aveti?...
turismul romanesc se va folosii de criza? pentru a oferii turistilor romani si nu numai conditii de cazare atractive pentru a ne indeparta de ofertele din afara granitelor care sunt pe zi ce trece mai bune? in opinia mea criza financiara putea fi folosita foarte bine pentru ca intreprinzatorii din turism sa isi dovedeasca bunul management...
insa...pe aceeasi criza economica si in aceeasi lipsa acuta de lichiditati...bulgarii ne-o iau inainte la oferte sa nu mai spunem de greci;) _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Sâm Apr 24, 2010 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
nu shtiu cat se va folosi de criza ... posibil insa sa profite de pe urma ei...deoarece este posibil ca oamenii sa incerce sa taie din banii alocati vacantei, iar una dinte modalitatile de reducere a costurilor este sa tai din costul de deplasare...deci avantaj Romania in unele cazuri (sau Bulgaria, pt. ca de ex. Albena nu e mult mai departe decat litoralul romanesc) _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
DragomirVali9 Turist
Data înscrierii: 18/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Mar Feb 22, 2011 11:46 am Titlul subiectului: Nu |
|
|
|
Tinand cont de raportul calitate/pret prea mult nu cred... _________________ Vrei sa ajungi si tu in Barcelona ? Citeste aici mai multe despre atractiile turistice de acolo Atractii turistice Barcelona |
|
|
| Sus |
|
 |
Gabriel S Turist
Data înscrierii: 01/Mar/2011 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 8:40 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte putin probabil. In general nu stim sa profitam de oportunitatile care ni se ofera. _________________ Acum este mai usor sa-ti gasesti Cazare la Pensiuni/ Hoteluri |
|
|
| Sus |
|
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 8:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cum nu am profitat pana acum nu cred ca vom profita nici de acum inainte.. Noi am avut preturi mai mari decat in afara si pana sa vina criza si nu cred ca acum se vor micsora acum.. Romanul vrea bani multi si ofera conditii putine.. _________________ Cazare Predeal Cazare Bran Moeciu Cazare |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|