Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

credeti ca turismul romanesc va profita...?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cazare Valea Prahovei
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 24, 2010 10:47 am    Titlul subiectului: credeti ca turismul romanesc va profita...? Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti?...
turismul romanesc se va folosii de criza? pentru a oferii turistilor romani si nu numai conditii de cazare atractive pentru a ne indeparta de ofertele din afara granitelor care sunt pe zi ce trece mai bune? in opinia mea criza financiara putea fi folosita foarte bine pentru ca intreprinzatorii din turism sa isi dovedeasca bunul management...
insa...pe aceeasi criza economica si in aceeasi lipsa acuta de lichiditati...bulgarii ne-o iau inainte la oferte sa nu mai spunem de greci;)
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 24, 2010 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu shtiu cat se va folosi de criza ... posibil insa sa profite de pe urma ei...deoarece este posibil ca oamenii sa incerce sa taie din banii alocati vacantei, iar una dinte modalitatile de reducere a costurilor este sa tai din costul de deplasare...deci avantaj Romania in unele cazuri (sau Bulgaria, pt. ca de ex. Albena nu e mult mai departe decat litoralul romanesc)
DragomirVali9
Turist

Data înscrierii: 18/Feb/2011

MesajTrimis: Mar Feb 22, 2011 11:46 am    Titlul subiectului: Nu Răspunde cu citat (quote)

Tinand cont de raportul calitate/pret prea mult nu cred...
Gabriel S
Turist

Data înscrierii: 01/Mar/2011

MesajTrimis: Mie Mar 02, 2011 8:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte putin probabil. In general nu stim sa profitam de oportunitatile care ni se ofera.
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Mie Mar 02, 2011 8:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum nu am profitat pana acum nu cred ca vom profita nici de acum inainte.. Noi am avut preturi mai mari decat in afara si pana sa vina criza si nu cred ca acum se vor micsora acum.. Romanul vrea bani multi si ofera conditii putine..
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cazare Valea Prahovei Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Nou! Ghidul litoralului romanesc, harti litoral 0
Nu sunt mesaje noi [ Chestionar ] Ce statiune (locatie) de pe litoralul romanesc ati alege? 31
Nu sunt mesaje noi Chestionar-preferinte pentru turismul de litoral 7
Nu sunt mesaje noi Turismul spatial 9
Nu sunt mesaje noi De ce mai preferati litoralul romanesc? 1