Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Craciun la Munte

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
homi

Data înscrierii: 21/Noi/2010

MesajTrimis: Dum Noi 21, 2010 10:21 am    Titlul subiectului: Craciun la Munte Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor,

Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie. Vreau sa petrec cele 3 zile de Craciun undeva la munte in Valea Prahovei, impreuna cu mama mea, dar nu caut o cabana oarecare, ci un loc de cazare mai deosebit ca locatie daca este posibil, si care mai ales sa ofere mancaruri traditionale, gatite in casa. Restaurante gasim oriunde, dar vrem mancare gatita de catre o gazda primitoare.

Sugestii?

Multumesc mult!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Noi 21, 2010 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as alege ceva in zona Rucar-Bran. Sunt f. multe pensiuni acolo si e aproape de Valea Prahovei.
iulione
Turist

Data înscrierii: 10/Dec/2010

MesajTrimis: Vin Dec 10, 2010 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vila Victoria din Sinaia, proaspat renovata va ofera un craciun de vis la numai 500 ron de persoana cu mic dejun si masa festiva incluse. Situata in centrul statiunii Sinaia, detalii suplimentare pe hotelsinaia. net
Sus
maria29
Turist

Data înscrierii: 09/Aug/2011

MesajTrimis: Vin Aug 12, 2011 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E tare frumos sa iti petreci Craciunul la munte, eventual la o cabana undeva ascunsa in munti cu multi prieteni. Cred ca asa voi petrece eu sarbatorile de iarna anul acesta.
Sus
SportManiac
Turist

Data înscrierii: 06/Sep/2011

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2011 6:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu cred ca o sa petrec la mutne craciunul recomand Bucegi
alex_r
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2011

MesajTrimis: Joi Oct 13, 2011 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Suna tare interesant sa petreci Craciunul la munte. Intentionam sa-l petrec in Bucuresti, dar acum parca imi surade din ce in ce mai mult ideea sa merg la munte.
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Joi Oct 13, 2011 12:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna , scuze ca schimb subiectul, dar eu as cauta o pensiune primitoare cam pentr 4 persoane ( cupluri ), cu preturi mai reduse, imi puteti recomanda ceva....si daca se poate sa fie intro zona mai frumoasa...
Sorin80
Turist

Data înscrierii: 24/Oct/2011

MesajTrimis: Mie Oct 26, 2011 10:01 am    Titlul subiectului: Poate agroturismul e o solutie Răspunde cu citat (quote)

Eu v-as recomanda o alta optiune. Informati-va asupra ofertelor de agroturism existente in zona respectiva. Cautati bine pe net sau intrebati prieteni care au mai facut acest lucru. Nimic nu se compara cu un Craciun petrecut in familie la munte intr-o casa/vila primitoare. Au inceput sa se schimbe lucrurile in bine la noi dpdv al agroturismului. De obicei gazdele si gatesc mancaruri traditionale de Craciun, deci merita incercat.
Sus
laleaneagra
Turist

Data înscrierii: 25/Oct/2011

MesajTrimis: Lun Oct 31, 2011 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vretii sa petreceti craciunul in 4 o sa fie cam greu sa gasiti cazare. Sunt cateva variante de a inchiria integral o pensiune. eu am vazut cate ceva in zona fundata. puteti sa mai cautati spre praid.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Revelion si Craciun Sinaia 1
Nu sunt mesaje noi TARG DE CRACIUN la BUDAPESTA 0
Nu sunt mesaje noi Craciun la Viena 2010 2