| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
homi
Data înscrierii: 21/Noi/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Noi 21, 2010 10:21 am Titlul subiectului: Craciun la Munte |
|
|
|
Salutare tuturor,
Am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie. Vreau sa petrec cele 3 zile de Craciun undeva la munte in Valea Prahovei, impreuna cu mama mea, dar nu caut o cabana oarecare, ci un loc de cazare mai deosebit ca locatie daca este posibil, si care mai ales sa ofere mancaruri traditionale, gatite in casa. Restaurante gasim oriunde, dar vrem mancare gatita de catre o gazda primitoare.
Sugestii?
Multumesc mult! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Dum Noi 21, 2010 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu as alege ceva in zona Rucar-Bran. Sunt f. multe pensiuni acolo si e aproape de Valea Prahovei. _________________ Peisaje din Romania si strainatate |
|
|
| Sus |
|
 |
iulione Turist
Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin Dec 10, 2010 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Vila Victoria din Sinaia, proaspat renovata va ofera un craciun de vis la numai 500 ron de persoana cu mic dejun si masa festiva incluse. Situata in centrul statiunii Sinaia, detalii suplimentare pe hotelsinaia. net |
|
|
| Sus |
|
 |
maria29 Turist
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Aug 12, 2011 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
E tare frumos sa iti petreci Craciunul la munte, eventual la o cabana undeva ascunsa in munti cu multi prieteni. Cred ca asa voi petrece eu sarbatorile de iarna anul acesta. |
|
|
| Sus |
|
 |
SportManiac Turist
Data înscrierii: 06/Sep/2011 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun Sep 12, 2011 6:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
alex_r Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2011 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Oct 13, 2011 9:52 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Suna tare interesant sa petreci Craciunul la munte. Intentionam sa-l petrec in Bucuresti, dar acum parca imi surade din ce in ce mai mult ideea sa merg la munte. _________________ bilete avion budapesta |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Joi Oct 13, 2011 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Buna , scuze ca schimb subiectul, dar eu as cauta o pensiune primitoare cam pentr 4 persoane ( cupluri ), cu preturi mai reduse, imi puteti recomanda ceva....si daca se poate sa fie intro zona mai frumoasa... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin80 Turist
Data înscrierii: 24/Oct/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Oct 26, 2011 10:01 am Titlul subiectului: Poate agroturismul e o solutie |
|
|
|
Eu v-as recomanda o alta optiune. Informati-va asupra ofertelor de agroturism existente in zona respectiva. Cautati bine pe net sau intrebati prieteni care au mai facut acest lucru. Nimic nu se compara cu un Craciun petrecut in familie la munte intr-o casa/vila primitoare. Au inceput sa se schimbe lucrurile in bine la noi dpdv al agroturismului. De obicei gazdele si gatesc mancaruri traditionale de Craciun, deci merita incercat. |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Lun Oct 31, 2011 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca vretii sa petreceti craciunul in 4 o sa fie cam greu sa gasiti cazare. Sunt cateva variante de a inchiria integral o pensiune. eu am vazut cate ceva in zona fundata. puteti sa mai cautati spre praid. _________________ Cazare in Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|