|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 10:35 pm Titlul subiectului: Corturi |
|
|
|
M-am gandit impreuna cu niste prieteni sa ne luam un cort ....acum problema e ca nu stim de care . Am auzit ca s-au dezvoltat mult in ultima vreme ...Ce recomandati ? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Oricare Iglu in 2 foi (peste cort se mai pune o folie, se creaza astfel un tampon termic), corespunzator numarului de persoane dorit. Sunt pe net destule, eu am cumparat de la Quelle pt. 4 persoane-80 Ron, sunt foarte multumit. Am luat de la ei si un cort-poseta de 2 persoane, cu 29 Ron , anul trecut. E chiar o borseta-900 grame, si chiar incap 2 persoane! _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
alexsyk
Data înscrierii: 19/Iul/2011 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 19, 2011 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cort de 5 persoane construit din 2 foi (dublu, supratenta impermeabila), izoterm. Foaia exterioara tratata, cusaturi vulcanizate. Este foarte usor de instalat (bete din fibra de sticla) si are o calitate foarte buna! Pretul este accesibil 240 de lei _________________ www.corturi.biz |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|