Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Corturi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Sundin
Turist

Data înscrierii: 10/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:35 pm    Titlul subiectului: Corturi Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit impreuna cu niste prieteni sa ne luam un cort ....acum problema e ca nu stim de care . Am auzit ca s-au dezvoltat mult in ultima vreme ...Ce recomandati ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricare Iglu in 2 foi (peste cort se mai pune o folie, se creaza astfel un tampon termic), corespunzator numarului de persoane dorit. Sunt pe net destule, eu am cumparat de la Quelle pt. 4 persoane-80 Ron, sunt foarte multumit. Am luat de la ei si un cort-poseta Very Happy de 2 persoane, cu 29 Ron Shocked , anul trecut. E chiar o borseta-900 grame, si chiar incap 2 persoane!
alexsyk

Data înscrierii: 19/Iul/2011
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 19, 2011 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cort de 5 persoane construit din 2 foi (dublu, supratenta impermeabila), izoterm. Foaia exterioara tratata, cusaturi vulcanizate. Este foarte usor de instalat (bete din fibra de sticla) si are o calitate foarte buna! Pretul este accesibil 240 de lei
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum