Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Concurs: Te invit la Paris!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Revista presei turism - Comunicate de presa
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
IcarTours
Turist

Data înscrierii: 01/Feb/2010

MesajTrimis: Lun Feb 08, 2010 11:59 am    Titlul subiectului: Concurs: Te invit la Paris! Răspunde cu citat (quote)

Pentru că e luna februarie și majoritatea trăiește euforia și romantismul Zilei Îndrăgostiților, ne-am alăturat partenerilor noștri mai vechi și ne-am apucat de trimis oamenii în vacanță.

Am lansat împreună cu Moldova Mall și cu Sensi Blue campania „Te invit la Paris”. Practic, trebuie să mergi la Moldova Mall Iași, să faci niște cumpărărturi iar noi punem la bătaie o excursie de 4* la Paris și 4 excursii de 4* la munte în România. Toate pentru tine și perechea ta.

http://blog.icar.ro/2010/02/08/concurs-te-invit-la-paris/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Revista presei turism - Comunicate de presa Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi sejur paris 1
Nu sunt mesaje noi In Paris, atmosfera din Bucuresti? 6
Nu sunt mesaje noi Concurs Fotografii de Vacanta 0