|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
scorpion
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 1:28 pm Titlul subiectului: Concluzii dupa sejur de 7 zile |
|
|
|
Merita excursia in desert noi am fost in octombrie si erau doar 33 grade, e interesant si plimbarea cu vasul piratilor din port medina- Sousse (cam 20 dinari- se poate negocia mai ales dak luati de la intermediarii de pe plaja), gradina zoo e un alt pct. de vizitat plus multe alte excursii. Am stat la Orient Palace noi am fost f. multumiti- Masa tip demipensiune e suficienta , cam. din aripa noua sunt super, pt. cele cu vedere la mare se plateste in plus echiv. a 2oo Ron: trecerile de pietoni nu se prea respecta - deci atentie! Daca nu stiti engleza , franceza si nu aveti nervii tari nu e bine sa va lansati in negocieri in targul medina - ex. la ochelari va cer 30-40 de dinari ii luati la 5dupa 5 min. de discutii- si tot se pare ca si-au scos un castig bunicel; si e de preferat sa mergeti in grup si nu seara , noi am prins ramadamul si pe la 22 parca era putin lugubru peisajul - mai ales in doi; ptr. cei ce merg singuri in spatele medinei se practica prostitutia ; din Tunisia merita de cumparat produse pielarie-portofele,posete dar si asta depinde de locul de unde le cumparati; daca mergeti in desert de la templul unde sunt covoare se pot cumpara posete la jumatate de pret din piele veritabila! Alimente sau mese adhoc sa incercati la magazinele lor de cartier unde preturile sunt cu 30-40% mai mici iar acolo nici nu te agaseaza nimeni sa cumperi ! Bacsisul e la ordinea zilei , copii iti ofera fel si fel de suveniruri , totul se rezuma la bani- educatia celor mai multi lasa de dorit dar falsa amabilitate si speranta ca sunteti un posibil client ii face mult mai cooperanti; |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| scorpion a scris: | | Merita excursia in desert noi am fost in octombrie si erau doar 33 grade, e interesant si plimbarea cu vasul piratilor din port medina- Sousse (cam 20 dinari- se poate negocia mai ales dak luati de la intermediarii de pe plaja), gradina zoo e un alt pct. de vizitat plus multe alte excursii. Am stat la Orient Palace noi am fost f. multumiti- Masa tip demipensiune e suficienta , cam. din aripa noua sunt super, pt. cele cu vedere la mare se plateste in plus echiv. a 2oo Ron: trecerile de pietoni nu se prea respecta - deci atentie! Daca nu stiti engleza , franceza si nu aveti nervii tari nu e bine sa va lansati in negocieri in targul medina - ex. la ochelari va cer 30-40 de dinari ii luati la 5dupa 5 min. de discutii- si tot se pare ca si-au scos un castig bunicel; si e de preferat sa mergeti in grup si nu seara , noi am prins ramadamul si pe la 22 parca era putin lugubru peisajul - mai ales in doi; ptr. cei ce merg singuri in spatele medinei se practica prostitutia ; din Tunisia merita de cumparat produse pielarie-portofele,posete dar si asta depinde de locul de unde le cumparati; daca mergeti in desert de la templul unde sunt covoare se pot cumpara posete la jumatate de pret din piele veritabila! Alimente sau mese adhoc sa incercati la magazinele lor de cartier unde preturile sunt cu 30-40% mai mici iar acolo nici nu te agaseaza nimeni sa cumperi ! Bacsisul e la ordinea zilei , copii iti ofera fel si fel de suveniruri , totul se rezuma la bani- educatia celor mai multi lasa de dorit dar falsa amabilitate si speranta ca sunteti un posibil client ii face mult mai cooperanti; |
Spui asta de parca zici ca erau 20 de grade  |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Scorpion ,
Cat te-a costat acest sejur ? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|