Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Concediu pe timp de recesiune mai mic?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 12:53 pm    Titlul subiectului: Concediu pe timp de recesiune mai mic? Răspunde cu citat (quote)

Ceea ce nu inteleg eu, e de ce in anumite societati, pe fondul recesiunii economice, perioadele de concediu au scazut?
cel putin, in societatea unde lucre, perioada de concediu a scazut, cu toate ca si productia a scazut cu mult.
care e explicatia?
adica e neaparat necesar sa venim la serviciu, sa consumam resurse, dar sa nu producem mai nimic? si asta ca o masura impotriva crizei economice?
saruman_vrajitorul
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca se forteaza productivitatea.
una peste alta, neavand prea mult timp liber, nu ai cum sa iti cauti un loc de munca mai stabil, deci angajatul are sanse mai multe sa ramana la locul sau de munca, iar angajatorul e fericit ca nu trebuie sa suplineasca in vreun fel munca celui plecat si nici nu ramane in paguba daca nu ii pleaca angajatul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 7:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

macar voi aveti bafta ca inca aveti un serviciu.
Dar eu, ca am pierdut tot, cum e?
Mai bine nu va mai plangeti de concedii si fiti multumiti ca aveti un serviciu caci timp de calatorii prin tara si in afara e destul.
Stiti cum e: vezi cat de important e un lucru doar atunci cand il pierzi. Asa ca nu va mai plangeti de concedii, mai ales pe vremurile astea!
Sus
deuxiemmereg
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 8:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa inteleg ca de asta vrei sa ajungi in LE? Daca da, si daca le spui celor de acolo ca ai venit pentru bani, nu mai cheltui bani degeaba, ca te resping asa cum i-au respins pe majoritatea care au spus asa ceva.
Sus
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Mar Oct 25, 2011 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care concedii, ca unii nu au deloc, muncesc si muncesc si cand vine vorba de un concediu se fac ac ploua...
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Mie Oct 26, 2011 7:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta cred ca este problema fiecaruia
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Concediu In Grecia 5
Nu sunt mesaje noi Concediu in Antalya 2
Nu sunt mesaje noi Concediu cu doar 100 de euro 2