| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 12:53 pm Titlul subiectului: Concediu pe timp de recesiune mai mic? |
|
|
|
Ceea ce nu inteleg eu, e de ce in anumite societati, pe fondul recesiunii economice, perioadele de concediu au scazut?
cel putin, in societatea unde lucre, perioada de concediu a scazut, cu toate ca si productia a scazut cu mult.
care e explicatia?
adica e neaparat necesar sa venim la serviciu, sa consumam resurse, dar sa nu producem mai nimic? si asta ca o masura impotriva crizei economice? _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
saruman_vrajitorul Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Apr 17, 2009 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
|
eu zic ca se forteaza productivitatea.
una peste alta, neavand prea mult timp liber, nu ai cum sa iti cauti un loc de munca mai stabil, deci angajatul are sanse mai multe sa ramana la locul sau de munca, iar angajatorul e fericit ca nu trebuie sa suplineasca in vreun fel munca celui plecat si nici nu ramane in paguba daca nu ii pleaca angajatul. |
|
|
| Sus |
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:00 am Titlul subiectului: |
|
|
|
macar voi aveti bafta ca inca aveti un serviciu.
Dar eu, ca am pierdut tot, cum e?
Mai bine nu va mai plangeti de concedii si fiti multumiti ca aveti un serviciu caci timp de calatorii prin tara si in afara e destul.
Stiti cum e: vezi cat de important e un lucru doar atunci cand il pierzi. Asa ca nu va mai plangeti de concedii, mai ales pe vremurile astea! |
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Sa inteleg ca de asta vrei sa ajungi in LE? Daca da, si daca le spui celor de acolo ca ai venit pentru bani, nu mai cheltui bani degeaba, ca te resping asa cum i-au respins pe majoritatea care au spus asa ceva. |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Mar Oct 25, 2011 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Care concedii, ca unii nu au deloc, muncesc si muncesc si cand vine vorba de un concediu se fac ac ploua... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Mie Oct 26, 2011 7:11 am Titlul subiectului: |
|
|
|