|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
motociclistcom Turist
Data înscrierii: 27/Mar/2009 Mesaje: 44
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 5:41 pm Titlul subiectului: Concediu In Grecia |
|
|
|
Ce statiune merita vizitata in grecia? as vrea sa-mi petrec vacanta de vara in grecia. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
annina
Data înscrierii: 07/Mai/2009 Mesaje: 2 Locație: Sibiu
|
Trimis: Joi Mai 07, 2009 6:40 am Titlul subiectului: paralia Katerini |
|
|
|
Daca-ti place ditractia, te sfatuiesc sa mergi in Paralia Katerini. Eu am fost deja de doua ori, si pot sa spun ca nu m-am plictisit, poate merg si anul asta. La restaurante meniurile sunt si in romaneste, oamenii sunt ft amabili. Pe plaja lasam lucruri si cateva ore, sa mergem la masa, si cand ne intorceam erau neatinse. Plus ca e ft faina plaja, poti sa faci plimbari cu hidrobicicleta, cu banana, scufundari, excursii. Eu am fost cu agentia Vacanta de vis, vezi ca au si un site, si a fost super, au avut grija de noi tot sejurul, in sensul ca aveam ghid care stia romaneste la toate excursiile, tot timpul ne afisa la vila anunturi cu datale si orele plecarilor, al meselor, etc. Eu am umblat mult , cu multe agentii dar asta, sincer e cea mai ok, chiar ii pasa de clienti. sa vezi...m-au sunat si la intoarcere, sa le spun cum a fost....Poate merg si anul asta. |
|
|
| Sus |
|
 |
el insusi
Data înscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 9:07 pm Titlul subiectului: Re: Concediu In Grecia |
|
|
|
| motociclistcom a scris: | | Ce statiune merita vizitata in grecia? as vrea sa-mi petrec vacanta de vara in grecia. |
Recomand skiathos. Costa de cuplu cam 1.500 de euro, in care intra avion, cazare, mancare acolo, excursii, absolut tot ce vrei.
http : // cambesteanu. blogspot. com/ pentru poze si video. Eu am fost anul trecut. |
|
|
| Sus |
|
 |
cambes1 Turist
Data înscrierii: 06/Iun/2009 Mesaje: 11 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 10, 2009 8:24 am Titlul subiectului: Skiathos merita! |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Lun Oct 24, 2011 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte frumos in grecia, merita vazuta cu siguranta... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
kristyn
Data înscrierii: 12/Noi/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Noi 12, 2011 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
sau Paralia Katerini ...e langa muntele Olimp , sunt defapt mai multe statiuni foarte aproape una de alta ...sunt foarte multe de vizitat _________________ Kristyn Design |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|