| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 1:23 pm Titlul subiectului: Complex Doina , Neptun |
|
|
|
Urmeaza sa plec la sfarsitul lunii cateva zile cu niste prieteni in Neptun . Asta mai mult pentru ca am doar cateva zile libere si nu merita sa plec in strainatate.
Ce stiti de acest hotel ? Am vazut ca are 3 stele si e destul de bine vazut pe site-ul lui ...dar poate imi spune ceva cineva care a si fost . |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Despre hotel nu stiu absolut nimic, dar pot sa ti spun ca statiunea Neptun nu mi place DELOC. Mi se pare o statiune batrana, astept ca hotelierii de acolo sa si dea seama ca suntem in secolul 21. |
|
|
| Sus |
|
 |
ady Turist expert
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Despre hotel nu stiu absolut nimic, dar pot sa ti spun ca statiunea Neptun nu mi place DELOC. Mi se pare o statiune batrana, astept ca hotelierii de acolo sa si dea seama ca suntem in secolul 21. |
Nu stiu ce sa zic ...De cand n-ai mai fost pe-acolo ? S-a dezvoltat foartea mult Neptunul . Anul trecut eram in trecere prin Neptun la ora 1 jumate noaptea si nu gaseai un bar unde sa fie mese libere . |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 6:13 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost acum 3 ani acolo si in afara de zona La Steaguri , nu mi-a placut Neptunul. Nu mai stiu la ce hotel am stat, o sa incerc sa mi amintesc numele lui |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost in Neptun si e destul de okay. Hotelurile sunt acceptabile , nu stiu nimic special despre al tau. Cat despre activitate , este destul de p-o-p-u-l-a-t ( ca sa nu se cenzureze ) Neptunul , terase multe , fete frumoase... _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:46 pm Titlul subiectului: Re: Complex Doina , Neptun |
|
|
|
| ady a scris: | Urmeaza sa plec la sfarsitul lunii cateva zile cu niste prieteni in Neptun . Asta mai mult pentru ca am doar cateva zile libere si nu merita sa plec in strainatate.
Ce stiti de acest hotel ? Am vazut ca are 3 stele si e destul de bine vazut pe site-ul lui ...dar poate imi spune ceva cineva care a si fost . |
Cred ca este unul dintre cele mai bune hoteluri din Neptun , restul sunt asa si asa. Sa nu faci greseala sa incerci hotelurile din Olimp , nu sunt deloc grozave. |
|
|
| Sus |
|
 |
ady Turist expert
|
Trimis: Dum Iul 15, 2007 8:58 pm Titlul subiectului: Re: Complex Doina , Neptun |
|
|
|
| derek a scris: | | ady a scris: | Urmeaza sa plec la sfarsitul lunii cateva zile cu niste prieteni in Neptun . Asta mai mult pentru ca am doar cateva zile libere si nu merita sa plec in strainatate.
Cred ca este unul dintre cele mai bune hoteluri din Neptun , restul sunt asa si asa. Sa nu faci greseala sa incerci hotelurile din Olimp , nu sunt deloc grozave. |
Am revenit dupa 2 saptamani petrecute in concediu la mare in Neptun . Este un hotel foarte bun , conditiile sunt ok . Vi-l recomand cu placere. |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Lun Iul 16, 2007 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
|