Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Complex Doina , Neptun

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:23 pm    Titlul subiectului: Complex Doina , Neptun Răspunde cu citat (quote)

Urmeaza sa plec la sfarsitul lunii cateva zile cu niste prieteni in Neptun . Asta mai mult pentru ca am doar cateva zile libere si nu merita sa plec in strainatate.
Ce stiti de acest hotel ? Am vazut ca are 3 stele si e destul de bine vazut pe site-ul lui ...dar poate imi spune ceva cineva care a si fost .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre hotel nu stiu absolut nimic, dar pot sa ti spun ca statiunea Neptun nu mi place DELOC. Mi se pare o statiune batrana, astept ca hotelierii de acolo sa si dea seama ca suntem in secolul 21.
Sus
ady
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Despre hotel nu stiu absolut nimic, dar pot sa ti spun ca statiunea Neptun nu mi place DELOC. Mi se pare o statiune batrana, astept ca hotelierii de acolo sa si dea seama ca suntem in secolul 21.

Nu stiu ce sa zic ...De cand n-ai mai fost pe-acolo ? S-a dezvoltat foartea mult Neptunul . Anul trecut eram in trecere prin Neptun la ora 1 jumate noaptea si nu gaseai un bar unde sa fie mese libere .
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 6:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost acum 3 ani acolo si in afara de zona La Steaguri , nu mi-a placut Neptunul. Nu mai stiu la ce hotel am stat, o sa incerc sa mi amintesc numele lui
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost in Neptun si e destul de okay. Hotelurile sunt acceptabile , nu stiu nimic special despre al tau. Cat despre activitate , este destul de p-o-p-u-l-a-t ( ca sa nu se cenzureze ) Neptunul , terase multe , fete frumoase...
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:46 pm    Titlul subiectului: Re: Complex Doina , Neptun Răspunde cu citat (quote)

ady a scris:
Urmeaza sa plec la sfarsitul lunii cateva zile cu niste prieteni in Neptun . Asta mai mult pentru ca am doar cateva zile libere si nu merita sa plec in strainatate.
Ce stiti de acest hotel ? Am vazut ca are 3 stele si e destul de bine vazut pe site-ul lui ...dar poate imi spune ceva cineva care a si fost .

Cred ca este unul dintre cele mai bune hoteluri din Neptun , restul sunt asa si asa. Sa nu faci greseala sa incerci hotelurile din Olimp , nu sunt deloc grozave.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
ady
Turist expert

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 8:58 pm    Titlul subiectului: Re: Complex Doina , Neptun Răspunde cu citat (quote)

derek a scris:
ady a scris:

Cred ca este unul dintre cele mai bune hoteluri din Neptun , restul sunt asa si asa. Sa nu faci greseala sa incerci hotelurile din Olimp , nu sunt deloc grozave.

Am revenit dupa 2 saptamani petrecute in concediu la mare in Neptun . Este un hotel foarte bun , conditiile sunt ok . Vi-l recomand cu placere.
Sus
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 16, 2007 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat costa cazarea ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Complex Turistic Roua Sanzienelor Brasov 2
Nu sunt mesaje noi Hotel Decebal , din Neptun 6
Nu sunt mesaje noi Complex de agrement in Republica Moldova 0