Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Companiile low-cost

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 9:33 pm    Titlul subiectului: Companiile low-cost Răspunde cu citat (quote)

Pentru cei care ati calatorit cu asemenea agentii ( eu personal nu stiu decat de BlueAir si de Wizzair), cum a fost?
Ati mai mers si a doua oara sau ati ramas cu un gust amar si ati renuntat?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am plecat cu BlueAir . Nu au fost in intarzieri , totul a fost perfect.
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am incredere in companiile low-cost.
Exista chiar si low cost spre America : http://www.aerlingus.com/ , o companie irlandeza .
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkyEurope rullz
Cool
Sus
Cosmin
VIP

Locație: far away :)

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:10 pm    Titlul subiectului: Re: Companiile low-cost Răspunde cu citat (quote)

Citat:
( eu personal nu stiu decat de BlueAir si de Wizzair),

Iata o lista cu companiile din Romania care opereaza in regim low-cost:

1. AlpiEagles
2. BlueAir
3. GermanWings
4. Meridiana
5. MyAir
6. SkyEurope
7. WindJet
8. WizzAir
Sus
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Re: Companiile low-cost Răspunde cu citat (quote)

cristianbluestar a scris:
Pentru cei care ati calatorit cu asemenea agentii ( eu personal nu stiu decat de BlueAir si de Wizzair), cum a fost?

Eu am zburat cu astfel de companii low-cost ( si nu doar o data) si va pot spune ca merita. Comfortul este la fel de asemenea si personalul...
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Motivul pentru care aleg sa zbor mereu cu o companie "low-cost" este pentru ca pot sta 1 ora ( sau 1 ora jumatate , cat tine zborul ) fara sa mananc nimic.
Nu vad rostul mancarii in avion. Pentru ce sa dau 60 Euro in plus...
Sus
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu. Ori cu sandwich-ul lor , ori fara el... Prefer sa mananc bine acasa , sau sa imi iau 3-4 sandvich-uri la mine si sa le mananc la aeroport.
Laura
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In caz ca pleci pe fuga si nu ai timp sa mananci , iti poti comanda de mancare din avion ( tot low-cost). Cu 10 Euro ( o pizza , niste snaks-uri si o sticla de apa )
none
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: In inima ei...

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 10:31 am    Titlul subiectului: Re: Companiile low-cost Răspunde cu citat (quote)

cristianbluestar a scris:

Am mers in continoare deoarece nu vad o diferenta prea mare. Doar ca la star aliance sunt scaune de piele si monitoarele de navigatie (care imi arata altitudinea, temperatura si pozitia pentru cazul in care as vrea sa cobor) .
Madalina
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , si mancarea care ti-o dau in avion . O "mini-pizza" (ca sa zic asa...) si-un pahar de suc.
tripper
Turist expert

Locație: Bacau

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E o cheltuiala inutila mancarea in avion , pentru o ora - doua ore de calatorie.
Sus
flydream
Turist

Data înscrierii: 07/Sep/2009
Locație: Bucharest

MesajTrimis: Joi Sep 10, 2009 10:37 am    Titlul subiectului: Blue Air Răspunde cu citat (quote)

Blue Air ofera o gustare, nu au curse care dureaza mai mult de 2 ore si 30 min. E adevarat, au preturi mai mari decat Sky Europe ... aaa, dar ce vorbesc? Sky Europe a dat faliment, sa-i fie tzarana usoara Razz .

Blue Air nu se mai vrea companie "low cost", ci "smart fly". Totusi, daca ai noroc, prinzi o promotie si dai lovitura. Spre exemplu, vad pe site-ul lor acum o oferta de 30.000 bilete incepand cu pretul de 13 euro cu taxe cu tot. Oferta e valabila pana maine (11 septembrie - inclusiv) pentru calatorii in intervalul 25 octombrie 2009 - 27 martie 2010.

Sincer, am cautat biletele lor de 13 euro, dar nu le-am gasit. Probabil ca s-au terminat, dar am vazut ca se mai gasesc bilete cu pret reduc pentru anumite perioade si rute. Spre exemplu, eu am gasit bilete pe ruta Bucuresti - Valencia la 7 euro + 37 euro = 44 euro.
Sus
flydream
Turist

MesajTrimis: Lun Sep 21, 2009 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca inca se mai gasesc bilete la preturi promotionale. Cu cat perioada de rezervare e mai indepartata cu atat cresc sansele de a gasi bilete cu pret redus. Spre exemplu, am vrut sa rezerv pentru sora mea (sta in Roma) si cel mai devreme am gasit in noiembrie ceva cu pret promotional:

Trip information

Rome-Fiumicino Terminal C – Bucharest - Baneasa
06 Nov 2009 18:50

Price: 8.00 EUR
Tax: 16.00 EUR

Subtotal: 24.00 EUR

Bucharest - Baneasa – Rome - Fiumicino Terminal C
23 Nov 2009 16:10

Price: 8.00 EUR
Tax: 37.00 EUR

Subtotal: 45.00 EUR

Payment fee: 6.00 EUR

Total: 75.00 EUR

Mai nou, Blue Air are gratuitate pentru un bagaj de 20 kg.
Sus
flydream
Turist

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Blue Air investeste in online, vrea sa stimuleze comenzile online. Asa ca s-au gandit ei sa premieze rezervarile online cu:

- 1.000 euro saptamanal pentru rezervarile facute de luni pana vineri

- 5.000 euro sau 5 bilete pentru doua persoane (orice ruta) la rezervarile efectuate online in week-end.

Pluseaza tare pe smartflying si incearca sa asocieze conceptul cu seriile de promotii din ultimul timp.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Oferta bilete de avion low cost (zboruri ieftine) 2
Nu sunt mesaje noi [ Chestionar ] Sfaturi de calatorie : Conceptul Low Cost Travel 0
Nu sunt mesaje noi Cele mai bune oferte ale companiilor de zbor low cost. 3
Nu sunt mesaje noi bilete de avion low cost 4