Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cluburi in Bucuresti

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
eminescu0
Turist

Data înscrierii: 18/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 19, 2007 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uimitor sau nu, intrarea a fost free, si asta sambata seara pe la 12. singura regula de care mi-au amintit baietii de la intrare este ca ar trebui sa am masa rezervata inainte... (n-aveam). vad ca se cere asta peste tot acum in cluburile mai cu mot (gen Zoom, fostul Cuba).
clubul e bine aerisit pentru ca are acoperisul suspendat si parca nici peretii nu se uneau la colturi. cred ca poate fi usor transformat in club de iarna. e destul de mare insa mi-a dat impreasia ca e decorat cu elemente reconditionare, revopsite sau ieftine, insa efectul e modern. predomina albul si negrul.
muzica e clubbing-ul care se asculta acum dar lumea de acolo face ca atmosfera sa fie cam plictisitoare. in general vezi cupluri trecute de 30, de 40, sau domnisoare mai tinere cu insotitori ceva mai carunti, nu prea danseaza nimeni, poate doar domnisoarele de mai sus.
in fine, nu merita asa mult, e doar un club al oamenilor cu bani, nu un club cu atmosfera de petrecere.

ah, nici parcarea nu se plateste.
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Aug 19, 2007 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru prezentare...Din cate am inteles...clubbul deocamdata nu este pe gustul meu...
eminescu0
Turist

MesajTrimis: Dum Aug 19, 2007 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce recomandari ai ?
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2007 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vara asta am fost de 2-3 ori in Bamboo... in rest am fost in cluburile din Mamaia... Iti recomand Megalos , Amnezia si Club XXI. Cele cu intrare libera sunt Goa ( super club , dar putina lume...cel putin asa era intr-o marti pe la ora 1 ) si Club Fiat Cafe ( in aer liber , lume multa , muzica house...)
eminescu0
Turist

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2007 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai idee ce s-a intamplat cu Posh Mamaia? de 1 mai am fost acolo si-acum in vara am gasit un Kmy's in locul lui...
ah, si cand mai ai ocazia, poti sa incerci Ibitza din Navodari care arata super super super si muzica e ... super super super Laughing
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2007 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eminescu0 a scris:
ai idee ce s-a intamplat cu Posh Mamaia? de 1 mai am fost acolo si-acum in vara am gasit un Kmy's in locul lui...
ah, si cand mai ai ocazia, poti sa incerci Ibitza din Navodari care arata super super super si muzica e ... super super super Laughing

Nu stiu ce s-a intamplat cu Posh . Sincera sa fiu nu am fost acolo , doar asa din auzite am auzit de club...
Sper sa trec daca revin anul asta la mare...prin septembrie
PetreGabriel23

Data înscrierii: 16/Mar/2011

MesajTrimis: Mie Mar 16, 2011 6:26 pm    Titlul subiectului: Recomandare Club Chat Noir Răspunde cu citat (quote)

Salut !
Vreau sa va sugerez si voua sa incercati Clubul Chat Noir. Este situat in Centrul Istoric Blanari Nr.5

Eu am auzit oarecum involuntar de acest local Razz
Eram in zona cu prietenii mei cautand un nou club si la un moment dat trecea o gasca de 20 insi pe langa noi care tot spuneau ceva de genu... "mama cat de tare a fost noaptea asta, ce muzica bunca, bautura ieftina" ... stii pareau super incantati. I-am intrebat de unde vin si mi-ai spus "Chat Noir"
Am decis sa vedem care cum sta treaba si ne-am dus sa ne convingem daca intradevar era ceea ce ziceau ei
Sincer a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o. De o luna incoace seara de seara ne face veacul acolo
Incercati-l si voi sigur o sa va placa!
"Jos palaria" pentru Club Chat Noir
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
daniel.ene
Turist

Data înscrierii: 16/Feb/2011

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu iti recomand Dumars, Maxx, Princess din regie. Intrarea este gratuita pentru studenti pana in ora 11. Poti sa iti faci rezervare la o masa cu o zi sau doua inainte. Plus ca au tot felul de petreceri in fiecare zi a saptamanii. Nici preturile nu sunt de speriat. Intra pe paginile lor daca vrei sa vezi poze si ce petreceri sunt.
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2011 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vara cand studentii nu sunt in camine , banuiesc ca sunt goale...
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi BUCURESTI 2
Nu sunt mesaje noi Discoteci (cluburi) pe plaja ? 1