|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Aleera
Data înscrierii: 18/Iun/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Iun 18, 2008 8:59 am Titlul subiectului: cine stie care sunt preturile in Corfu |
|
|
|
plec in Corfu la sfarsitul lunii iulie si stau 10 zile. as vrea sa stiu cam cum sunt preturile pe acolo, ca sa imi fac asa un calcul cati bani de buzunar mi-ar trebui. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
monica
Data înscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 7:31 pm Titlul subiectului: corfu |
|
|
|
Buna.
Am fost in Corfu anul trecut; am avut demipensiune (bufet suedez) si deci pe mancare nu am mai cheltuit prea mult in plus, pentru ca nu ne mai era foame
Oricum preturile sunt ceva mai ridicate decat pe continent.. sotul meu isi lua bere ..cam 3 euro halba; eu mancam clatite, cam 3-5 euro portia. Am facut si parasailing, am dat 40 euro.
In rest.. tonete din astea ca in orice statiune.
Nu prea era apa minerala (doar plata).
Unde anume mergi, in ce statiune? _________________ Monica Moraru
Tel 0740138121
Email monik_1030@yahoo.com |
|
|
| Sus |
|
 |
Aleera
Data înscrierii: 18/Iun/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iul 01, 2008 3:06 pm Titlul subiectului: Re: corfu |
|
|
|
| monica a scris: | Buna.
Am fost in Corfu anul trecut; am avut demipensiune (bufet suedez) si deci pe mancare nu am mai cheltuit prea mult in plus, pentru ca nu ne mai era foame
Oricum preturile sunt ceva mai ridicate decat pe continent.. sotul meu isi lua bere ..cam 3 euro halba; eu mancam clatite, cam 3-5 euro portia. Am facut si parasailing, am dat 40 euro.
In rest.. tonete din astea ca in orice statiune.
Nu prea era apa minerala (doar plata).
Unde anume mergi, in ce statiune? |
ms mult") merg la Hotel Marie ,Acharavi, în nordul insulei
din cate am inteles de pe forumuri, preturile nu sunt foarte mari, dar mai mai decat pe continent, cum ai spus si tu..si trebuie sa fiu atenta la excursiile optionale, sa nu aleg agentii romanesti, deoarece sunt mult mai piperate  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|