Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cheile Dambovicioarei

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 5:18 am    Titlul subiectului: Cheile Dambovicioarei Răspunde cu citat (quote)

Mie mi se pare una din cele mai frumoaze zone din Romania...VOi ati fost la Dambovicioara?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Re: Cheile Dambovicioarei Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Mie mi se pare una din cele mai frumoaze zone din Romania...VOi ati fost la Dambovicioara?

Nu am fost , nici nu stiu unde se afla ( spre rusinea mea ). Imi poti da ceva mai multe detalii , locuri de cazare , cum se ajunge acolo... ?

Merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
florinn
Turist

Data înscrierii: 13/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 22, 2007 1:37 pm    Titlul subiectului: cazare Dambovicioara Răspunde cu citat (quote)

zona este foarte frumoasa, pestera insa nu mi s-a parut foarte spectaculoasa
posibilitati de cazare sint destul de multe in zona si inca se construiesc pentru a face fata cererii

ai grija ca sint si unele de care e bine sa te feresti, eu am fost sa vad o pensiune pentru revelion si nu pot sa iti spun cum arata, era bataie de joc fata de turist

ce pot sa iti recomand - nu am stat insa am mincat acolo si am vizitat camerele, am vrut sa o luam de revelion insa era prea tirziu, era deja inchiriata - este Pensiunea Katy din Dambovicioara, Arges

apropo de Revelion, in Romania nu am mai gasit la sfirsitul lui noiembrie nimic la un pret rezonabil, asa ca am inchiriat un apartament la Viena la un pret foarte bun (care de Revelion nu se dubleaza sau tripleaza, ci ramine la fel); vrind nevrind ne-am ales cu un Revelion "peste hotare"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cum se ajunge in Cheile Turzii? 0
Nu sunt mesaje noi cheile nerei 1
Nu sunt mesaje noi [ Chestionar ] Pensiunea Fata Pietrei,Cheile Ramet,jud Alba,Muntii Trascau 0
Nu sunt mesaje noi Cazare Cheile Gradistei 0