|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 5:18 am Titlul subiectului: Cheile Dambovicioarei |
|
|
|
Mie mi se pare una din cele mai frumoaze zone din Romania...VOi ati fost la Dambovicioara? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 2:02 pm Titlul subiectului: Re: Cheile Dambovicioarei |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Mie mi se pare una din cele mai frumoaze zone din Romania...VOi ati fost la Dambovicioara? |
Nu am fost , nici nu stiu unde se afla ( spre rusinea mea ). Imi poti da ceva mai multe detalii , locuri de cazare , cum se ajunge acolo... ?
Merci |
|
|
| Sus |
|
 |
florinn Turist
Data înscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Sâm Dec 22, 2007 1:37 pm Titlul subiectului: cazare Dambovicioara |
|
|
|
zona este foarte frumoasa, pestera insa nu mi s-a parut foarte spectaculoasa
posibilitati de cazare sint destul de multe in zona si inca se construiesc pentru a face fata cererii
ai grija ca sint si unele de care e bine sa te feresti, eu am fost sa vad o pensiune pentru revelion si nu pot sa iti spun cum arata, era bataie de joc fata de turist
ce pot sa iti recomand - nu am stat insa am mincat acolo si am vizitat camerele, am vrut sa o luam de revelion insa era prea tirziu, era deja inchiriata - este Pensiunea Katy din Dambovicioara, Arges
apropo de Revelion, in Romania nu am mai gasit la sfirsitul lui noiembrie nimic la un pret rezonabil, asa ca am inchiriat un apartament la Viena la un pret foarte bun (care de Revelion nu se dubleaza sau tripleaza, ci ramine la fel); vrind nevrind ne-am ales cu un Revelion "peste hotare" |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|