|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 45
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 7:46 am Titlul subiectului: CFR Calatori |
|
|
|
Haideti sa discutam si despre CFR Calatori. Pana la urma trenul ramane o sursa foarte utilizata de transport. Am sa postez in curand si preturile la biletele de tren, dar as vrea sa va intreb si pe voi ce parere aveti de serviciile companiei nationale de transport feroviar. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
saruman_vrajitorul Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Apr 17, 2009 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
o sa mareasca in curand preturile cu inca 8 %. Eu zic ca CFR are mare noroc de studenti si cei care sunt nevoiti sa mearga cu trenul in lipsa altor posibilitati de a ajunge la destinatie. Altfel, sunt alte mijloace si mai rapide si mai ieftine... |
|
|
| Sus |
|
 |
simonadaniela Turist
Data înscrierii: 21/Apr/2009 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Apr 21, 2009 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
eu de obicei merg cu trenul la mare...dar e groaznic, aproape 7 ore 240 KM!!!!!!!! trebuie facut ceva...transportul ne omoara... |
|
|
| Sus |
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
pai mergi cu personalul?
CE sa zic, mie mi se par ok. Singurul lucru care l-as reporsa ar fi faptul ca nu exista o paza pe aceste trenuri, si am vazut multe scandaluri, mai ales pe timp de noapte.
Ca fapt divers, toti controlorii merg acum cu spray paralizant dupa ei, caci de scandaluri au parte cam in fiecare zi, cu fel de fel de betivi si tigani. |
|
|
| Sus |
|
 |
simonadaniela Turist
Data înscrierii: 21/Apr/2009 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Mai 05, 2009 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ingerii_patriei a scris: | pai mergi cu personalul?
CE sa zic, mie mi se par ok. Singurul lucru care l-as reporsa ar fi faptul ca nu exista o paza pe aceste trenuri, si am vazut multe scandaluri, mai ales pe timp de noapte.
Ca fapt divers, toti controlorii merg acum cu spray paralizant dupa ei, caci de scandaluri au parte cam in fiecare zi, cu fel de fel de betivi si tigani. |
nu, am mers cu rapid...cu vagoane de intercity chiar si totusi...cu tot cu intarziere a facut aproape 7 ore din cauza modernizarii liniilor. de la constanta la mangalia se mergea pe o linie, cu viteza melcului. anul asta se pare ca face "doar" 5 ore |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|