| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
RentACar
Data înscrierii: 04/Iun/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Iun 04, 2007 2:51 pm Titlul subiectului: Cele mai bune oferte de rent a car!! |
|
|
|
PerlaGrup - Rent a car in Bucharest, Rent a car in Romania
Perla Grup este o firma de referinta in peisajul firmelor de rent a car din Romania!
Inchiriem masini in Romania: Bucuresti - aeroportul Henry Coanda (fostul aeroport Otopeni), Bucuresti - aeroportul Baneasa si de asemenea in orasul Pitesti, judetul Arges.
Transfer aeroport - bucuresti, inchiriere mercedes cu sofer
BestLimousine ofera transfer de la aeroport Henri Coanda in Bucuresti la preturi mici cu masini de lux (Preturi incepand de la 25EUR transfer aeroport - bucuresti).
Inchirieri masini cu sofer
Compania noastra S.C. Dromader Serv S.R.L. - Inchirieri masini cu sofer va pune la dispozitie impreuna cu soferi,spre inchiriere Mercedes-uri E-Classe si minivan-uri de lux VW Sharan (6+1 locuri).
Inchiriere Microbuz Mercedes Viano
Activ Plus Services va pune la dispozitie servicii de inchiriere microbuze si inchiriere autocare pentru deplasari in tara sau in strainatate, tur de oras etc. Putem organiza deplasari de una sau mai multe zile, in intreaga Romanie.
Ultima modificare efectuată de către RentACar la Mie Iun 20, 2007 9:43 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Merci mult de informatii. Probabil o sa imi foloseasca. La inceputul lui august voi avea ceva treaba prin Bucuresti si prin zona , si probabil ca o sa imi fie mai lejer cu masina , cu un sofer care cunoaste capitala mai bine. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
RentACar
Data înscrierii: 04/Iun/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cu placere. Da si tu mai departe informatia  |
|
|
| Sus |
|
 |
gspam10
Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Mar 17, 2008 11:31 am Titlul subiectului: Rent A Car in Timisoara |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
CristianVRS
Data înscrierii: 27/Sep/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Mar 26, 2008 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
voica_emil
Data înscrierii: 06/Sep/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Sep 06, 2008 8:06 am Titlul subiectului: Inchirieri auto Low cost |
|
|
|
Pentru inchirieri de masini In Bucuresti, Baneasa, Otopeni si Ploiesti, la cele mai mici preturi va recomandam Automotive rental Holding. Parcul nostru auto cuprinde 10 marci si un total de 200 de autoturisme noi si fara insemne.
Preturile pentru inchirieri auto in Bucuresti si in tara incep de la 40 RON / zi (11.7) Euro, pret cu TVA, asigurare full casco si toate taxele incluse.
Va invitam sa ne vizitati la http://www.rentacar10.eu sau pe messenger la iuliana.perianu@yahoo.com
De asemenea, din respect pentru clientii nostrii, intrebarile pot fi si adresate online pe acest forum  _________________ AUtomotive Inchirieri Masini Bucuresti - peste 200 de autoturisme la preturi incepand cu 40 RON pe zi cu TVA, Full Casco si toate taxele incluse in pret.
http://www.rentacar10.eu |
|
|
| Sus |
|
 |
uzy26
Data înscrierii: 10/Noi/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 1:16 pm Titlul subiectului: Puteti inchiria masini fara dureri de cap de la www.titanren |
|
|
|
Puteti inchiria masini fara dureri de cap de la www.titanrent.ro
TitanRent a Car Bucuresti va pune la dispozitie spre inchiriere o gama diversa de autoturisme, indiferent de localitate, la ora dorita, in ziua aleasa de dumneavoastra.
La TitanRent a Car beneficiati la fiecare inchiriere auto gratuit de urmatoarele servicii:
1. Livrarea gratuita a autoturismului in Bucuresti.
2. Un al doilea sofer, cu conditia ca acesta sa fie mentionat in "Contractul de inchirieri auto".
3. Asistenta tehnica 24 / 24 h - 7 / 7 zile pentru autoturismele inchiriate.
4. Un autoturism la schimb in cazul in care masina inchiriata se defecteaza sau este avariata.
5. Toti clientii fideli ai TitanRent beneficiaza la fiecare inchiriere auto de un discount de 5% fata de tarifele din oferta.
Inchirieri auto la cel mai mic pret!!!
Pretul pentru inchirieri auto este exprimat in Euro (TVA inclus).
Pretul inchirierii masinii este NEGOCIABIL, in plus acesta mai include si asigurari, kilometraj nelimitat, taxe si TVA.
Pentru inchiriere autoturisme plata cash se va face in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii sau prin OP.
Pentru incheierea contractului de inchirieri autoturisme sunt necesare urmatoarele acte in original si copie: c.i. sau pasaport si permisul de conducere.
Inchirieri auto cu tarif de 0,3 euro/km in limita a 250 km parcursi pentru un maxim de 24 ore.
Serviciu de inchirieri auto on-line.
Serviciul de inchirieri auto este NON - STOP sigur si rapid.
www.titanrent.ro inchirieri masini la cel mai mic pret din Romania !!! |
|
|
| Sus |
|
 |
uzy26
Data înscrierii: 10/Noi/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 1:17 pm Titlul subiectului: O alta super oferta !!! de la www.bucurestirent.ro |
|
|
|
O alta super oferta !!! de la www.bucurestirent.ro
Bucuresti Rent Acces va pune la dispozitie un parc auto alcatuit dintr-o gama diversa de autoturisme.
Suntem gata sa livram la cererea dumneavoastra autovehicule in orice locatie, la orice ora din zi sau din noapte.
Serviciul de inchirieri este disponibil Non – Stop, sigur si rapid, inchiriaza acum la cele mai mici preturi din Romania.
inchiriaza acum la cele mai mici preturi din Romania de la www.bucurestirent.ro. |
|
|
| Sus |
|
 |
rodica78
Data înscrierii: 05/Dec/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Dec 05, 2008 11:19 am Titlul subiectului: Inchirieri auto in Timisoara |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
velentinavali
Data înscrierii: 03/Mar/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mar 03, 2009 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
V-as recomanda, bineinteles pentru perioade de inchiriere mari Fleet management in Romania (www.fleet-management.eu). Cu siguranta la ei veti gasi masini bune, flexibilitate si seriozitate. |
|
|
| Sus |
|
 |
andreea_vaas Turist
Data înscrierii: 27/Sep/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Oct 18, 2009 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
iceman Turist
Data înscrierii: 04/Oct/2010 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti Romania
|
Trimis: Lun Oct 04, 2010 11:34 am Titlul subiectului: Inchirieri auto in Bucuresti Romania |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
yeanne1986 Turist
Data înscrierii: 14/Oct/2010 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 14, 2010 7:35 pm Titlul subiectului: inchirieri auto Europa |
|
|
|
Pentru inchirieri masini inafara tarii va recomand europcar sau avis. Puteti gasi mai multe detalii ghidulcalatorului.ro. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|