|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
saruman_vrajitorul Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 7:58 pm Titlul subiectului: Cele mai bune oferte ale companiilor de zbor low cost. |
|
|
|
Haideti sa nu ne zgarcim si sa impartasim tuturor ofertele de zbor pe care le gasim sau care ne mai sunt trimise prin newsletter.
de exemplu, ce am gasit la wizz air
Timișoara »
Dortmund
date: Sâm 30 Mai 09
clasă tarifară: SUPER PROMO!
zbor: W6 705
decolează: TSR 06:40
aterizează: DTM 07:40
1 Adult: 19 RON
price: 19.00 RON
Dortmund »
Timișoara
date: Mar 09 Iun 09
clasă tarifară: PROMO!
zbor: W6 706
decolează: DTM 08:25
aterizează: TSR 11:15
1 Adult: 39 RON
price: 39.00 RON
preț total 80.00 RON
80.00 RO |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Wizz Air-ul are intr-adevar o gramada de oferte marfa in perioada asta. Nu am avut timp sa mai fac ceva simulatoare, dar e bine cateodata sa le dati lor un telefon direct sa va mai interesati de cursele last-minute. o sa aveti mari surprize! _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
București - Baneasa »
Paris - Beauvais
date: Dum 28 Iun 09
clasă tarifară: Web
zbor: W6 733
decolează: BBU 09:30
aterizează: BVA 11:40
1 Adult: 169 RON
preț total 180.00 RON
tinand cont ca e in sezonul estival si comparand preturile cu eurolines de exemplu, mi se pare o oferta chiar foarte ok.
ca fapt divers, cand vreti sa rezervati un bilet de avion, rezervati-l direct de pe site si nu prin intermediul unor agentii, deoarce comisionul lor variaza intre 10-15 euro/ bilet si efectiv sunt niste bani irositi. |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
oricat de bune ar fi ofertele, odata cu intrarea ins ezonul estival, preturile cresc cu mult fata de perioadele de imediat de dupa Revelion sau din lunile ianuarie sau februarie, cand nu prea sunt clienti. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|