| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 7:09 pm Titlul subiectului: Cel mai bun sistem GPS? |
|
|
|
Voi aveti sistem gps? daca da, de care?
eu unul intentionez sa-mi cumpar si sunt atat de multe oferte incat nici nu stiu ce sa aleg. Nu ca ar fi vorba de bani sau ceva, dar vreau ceva de calitate. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am un Nokia Navigator.
Este super ok pt. ce am avut eu nevoie so far. Din pacate are numai hartile din europa de est. Iar hartile pe care le are sunt acum destul de vechi (2 ani).
Personal, daca as putea sa-i fac upgrade la harti, eventual cu toata Europa, ar fi GPS-ul perfect pt. mine, deoarece este f. greu sa-l uiti acasa si nici nu trebuie sa cari lucruri in plus fata de ce ai de obicei in buzunar  |
|
|
| Sus |
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:03 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cand aveam masina, aveam si un PDA luat de pe dealextreme.com cu vreo 60 de dolari, care printre altele avea si aceasta functie. Era usor de utilizat, singurul dezavantaj fiind display-ul prea mic.
Anyway, mult mai important, crede-ma pe cuvant, e daca hartile sunt actualizate sau nu. Altfel, s-ar putea sa ai parte de surprize. |
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am un navigator navman, cu un sistem propiu de harti. Are toata europa, este foarte bun pt eexcursiile in straintate. Pt romania recomand igo si miomap. _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|