Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cel mai bun sistem GPS?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 7:09 pm    Titlul subiectului: Cel mai bun sistem GPS? Răspunde cu citat (quote)

Voi aveti sistem gps? daca da, de care?
eu unul intentionez sa-mi cumpar si sunt atat de multe oferte incat nici nu stiu ce sa aleg. Nu ca ar fi vorba de bani sau ceva, dar vreau ceva de calitate.
invincibila_armada
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am asa ceva:

http://www.gps-auto.ro/shopping_cart.php?osCsid=6609318e342b7372aee660aac10df954

sunt super multumit!
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 8:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am un Nokia Navigator.

Este super ok pt. ce am avut eu nevoie so far. Din pacate are numai hartile din europa de est. Iar hartile pe care le are sunt acum destul de vechi (2 ani).

Personal, daca as putea sa-i fac upgrade la harti, eventual cu toata Europa, ar fi GPS-ul perfect pt. mine, deoarece este f. greu sa-l uiti acasa si nici nu trebuie sa cari lucruri in plus fata de ce ai de obicei in buzunar Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 7:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand aveam masina, aveam si un PDA luat de pe dealextreme.com cu vreo 60 de dolari, care printre altele avea si aceasta functie. Era usor de utilizat, singurul dezavantaj fiind display-ul prea mic.
Anyway, mult mai important, crede-ma pe cuvant, e daca hartile sunt actualizate sau nu. Altfel, s-ar putea sa ai parte de surprize.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Fabius
Turist

Data înscrierii: 24/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am un navigator navman, cu un sistem propiu de harti. Are toata europa, este foarte bun pt eexcursiile in straintate. Pt romania recomand igo si miomap.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum