| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 2:15 pm Titlul subiectului: Cehia |
|
|
|
Haideti sa vorbim si despre Cehia. Merita vizitata? Eu am auzit doar de Praga si de Karlovy Vary, iar despre obiective turistice nu stiu nimic. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
mihai Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Praga merita cu siguranta vizitata . Este un oras extraordinar de frumos si de curat si cu o atmosfera foarte placuta .
Daca ajungi ar trebui neaparat sa vezi anumite obiective ...sigur iti va parea rau sa nu vezi : Piata Veche cu orologiul astronomic in mijlocul ei , Castelul care-l poti vizita si Podul Carol .
Ai putea si sa te urci in tramvai si sa mergi pana la capat ....cum spuneam e un oras foarte frumos si ai ce vedea . |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Mar Iun 12, 2007 6:30 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Multumesc. Dar despre transport si despre eventuale locuri de cazare ce mi poti spune? |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| mihai a scris: | Praga merita cu siguranta vizitata . Este un oras extraordinar de frumos si de curat si cu o atmosfera foarte placuta .
Daca ajungi ar trebui neaparat sa vezi anumite obiective ...sigur iti va parea rau sa nu vezi : Piata Veche cu orologiul astronomic in mijlocul ei , Castelul care-l poti vizita si Podul Carol .
Ai putea si sa te urci in tramvai si sa mergi pana la capat ....cum spuneam e un oras foarte frumos si ai ce vedea . |
Ai uitat Biserica Loretta, Manastirea si Biblioteca Strahov si Karlovy Lazne , care este unul dintre cele mai mari cluburi ( asta daca te intereseaza si distractiile nocturne ) _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 1:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Piata Wenceslav, Manastirea Strahov(manastirea preferata a lui Mozart ) cartierul evreiesc Josefov. Gradina Botanica si Gradina Regala sunt de asemenea foarte cautate .
Cat despre locuri de facut cumparaturi :
Cerna Ruze Shopping Centrum, Koruna Palace, Myslbek Centre si Slovanski Dum.
Calatorie placuta  |
|
|
| Sus |
|
 |
cosminlive Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Iul 14, 2009 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Praga e super-ok. Sincer vreau sa o re-vizitez.
Recomand: Top Hotel Prague (zona Chodov - 3 statii cu autobuz) - zona Chodov este recunoscuta pentru Mall-uri.
Si in praga iti iei 1 saptamana pt ca ai ce vizita. Gradina botanica + zoologica + gradinile de trandafiri + multe multe...
Este scump avionul pt ca pe ruta Buc-Praga opereaza CZA. In schimb exista posibilitatea : buc-Viena cu sky si Viena-Praga cu Student Travel (autocare luxoase...si in 1h esti in Praga din Viena), mult mai ieftin! |
|
|
| Sus |
|
 |
roxyy Turist
Data înscrierii: 21/Ian/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Ian 21, 2010 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|