Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ce transport ati alege?

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Ce ati alege?
Avionul
36%
 36%  [ 7 ]
Autocarul
31%
 31%  [ 6 ]
Vaporul
0%
 0%  [ 0 ]
Altu: Specificati
31%
 31%  [ 6 ]
Voturi totale : 19

Autor Mesaj
ruthless
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:13 pm    Titlul subiectului: Ce transport ati alege? Răspunde cu citat (quote)

Pentru un sejur intr-o tara straina , ce transport ati alege ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am votat "avion" deoarece imi face placere sa calatoresc cu avionul , si in al doilea rand am avantajul ca ajung foarte repede.
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am votat "Alt transport " si anume masina proprie...intr-adevar depinde de tara in care merg. Nu pot merge cu masina in thailanda , de exemplu.
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am votat autocarul, deoarece numai cu acest transport am mers pana acum in sejururi.
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am votat autocar, ptr. ca imi este cam teama sa zbor cu avionul. Daca as face abstractie de aspectul asta, avionul e de preferat. Cu putin oroc il gasesti aproximativ la acelasi pret cu biletul de autocar ( ma refer bilet de avion la agentii low cost ) si ajungi mult mai repede
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 9:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avionul, clar. Mult mai putin stres. Si am vazut prea multe accidente in care au fost implicate autocare..nu mai am incredere .
Sus
ruthless
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristianbluestar a scris:
Avionul, clar. Mult mai putin stres. Si am vazut prea multe accidente in care au fost implicate autocare..nu mai am incredere .

adevarul asta este...ca la avion nu prea sunt accidente....dar si cand sunt Confused nu prea ai sanse de scapare.
Sus
Alice
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , la autocar cand sunt accidente poti scapa doar cu zgarieturi , dar cand sunt incidente la avion...nici nu vreau sa ma gandesc Confused
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Facand un pic haz de necaz si off topic: Da'si cand pici cu avionul, devii vedeta Very Happy
Sus
Alice
VIP

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 9:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda..."vedeta" fara voie... Laughing Laughing Laughing
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu aleg autocarul, am ocazia sa vad locurile prin care trec, nu sa fiu " cu capul in nori".
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar vaporul oare de ce nu alege nimeni !? Rolling Eyes Din cauza preturile ridicate la croaziere!?
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 7:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am votat autocarul:

SkinBlue a scris:
Eu aleg autocarul, am ocazia sa vad locurile prin care trec, nu sa fiu " cu capul in nori".

subscriu , la fel sunt si io.
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 7:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu prefer ca mijloc de transport avionul Wink
Cosmin
VIP

Locație: far away :)

MesajTrimis: Joi Iun 28, 2007 7:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prefer sa merg cu masina proprie daca destinatia este undeva aproape de Romania , daca nu...autocarul.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Alege cazare pe www.intur.ro 0
Nu sunt mesaje noi Alege unitate de cazare pe www.intur.ro 0
Nu sunt mesaje noi Inainte de a alege o oferta... 7
Nu sunt mesaje noi Turism 365 - dreptul de a alege 2
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje ce statiune ai alege ?! 4