|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Ce statiune (locatie) de pe litoralul romanesc ati alege? |
| Portita |
|
0% |
[ 0 ] |
| Navodari |
|
0% |
[ 0 ] |
| Mamaia |
|
16% |
[ 4 ] |
| Constanta |
|
8% |
[ 2 ] |
| Eforie Nord |
|
8% |
[ 2 ] |
| Eforie Sud |
|
0% |
[ 0 ] |
| Costinesti |
|
29% |
[ 7 ] |
| Olimp |
|
0% |
[ 0 ] |
| Neptun |
|
12% |
[ 3 ] |
| Jupiter |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cap Aurora |
|
0% |
[ 0 ] |
| Venus |
|
4% |
[ 1 ] |
| Saturn |
|
0% |
[ 0 ] |
| Mangalia |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 Mai |
|
8% |
[ 2 ] |
| Vama veche |
|
12% |
[ 3 ] |
| Altele |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 24 |
|
| Autor |
Mesaj |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Vin Apr 24, 2009 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am vazut ca se vb mai sus de vama veche. Da, vama veche este statiune de rockeri, cel putin era... acum din cate am vazut pe la TV, au inceput sa se construiasca si acolo hoteluri de lux pe plaja si nu va mai fi voie cu cortul
Pacat...
Am votat Costinesti si vad ca, conduce detasat  _________________ 1 Mai | agentii de turism | Afaceri | Muzica | Dictionar |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
flaffy
Data înscrierii: 24/Mai/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Iun 01, 2009 6:02 pm Titlul subiectului: locatie pentru vacanta 2009 - Mamaia |
|
|
|
| DaNN a scris: | | Anul acesta am ales sa merg in statiunea Mamaia , cu prietenii. |
buna alegere , daca vrei sa vezi cateva oferte din Mamaia, am gasit pe un site, iti trimit aici: [url="http://www.turismdevis.ro/cazare-hoteluri/cazare-Mamaia-CT.html"]cazare Mamaia[/url] |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|