|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Sâm Iul 28, 2007 6:00 am Titlul subiectului: Ce parere aveti de statiunea Sovata ? |
|
|
|
Asa cum scrie si in titlu as avea nevoie de parerile voastre despre statiunea Sovata. Cei care ati fost acolo stiti mai multe decat ceea ce este prezentat oficial prin brosuri si pe internet ?
Desi probabil ca multi o sa ziceti ca e o statiune imbatranita ( desi mi se pare normal ca batranii sa mearga acolo sa isi vindece afectiunile reumatice ) eu consider insa ca este totusi o statiune , si ca inafara bailor calde cu apa minerala si a namolului trebuie sa luam in calcul si climatul zonei de acolo si frumusetile naturii din zona. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|