Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ce mi recomandati sa vizitez intr-o zi in Paris?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism cultural
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Ce mi recomandati sa vizitez intr-o zi in Paris? Răspunde cu citat (quote)

Stiu, e foarte putin timp, dar trebuie sa facem o escala de o zi in Paris si daca tot ajungem pe acolo, sa vizitam si noi minunatiile Parisului ,atata cat putem
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti-as recomanda sa mergi pe jos, de la est la vest, pe langa sena, si sa vizitezi pe rand punctele principale. acum depinde de tine, nu este chiar asa de mult de mers, dar nici putin nu e.

primul e notre dame, o sa o recunosti sigur Smile

dupa notre damme, mai mergi spre vest tot pe laga sena si ajungi la luvru, nu o sa ai timp sa-l vezi pe tot, dar macar vezi pe afara, vezi cladirea, vezi piramida.

dupa luvru e un parculet, o iei prin el si ajungi la place de la concorde. de aici incepe champs elysees.

la capatul champs elysees este arcul de triumf. te poti urca in el, cred ca este vreo 10€.

aproape de arcul de triumf este turnul eiffel, o sa-l vezi.
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu te supara,dar e mult prea putin timp. Deci: nu intra in muzee, pentru ca nu te vei mai hotari sa iesi. Notre Dame, Arcul de Triumf..Turnul Eiffel. Cred ca le poti acoperi intr-o zi, daca te grabesti
Sus
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu, sincer, n-as rata pentru nimic in lume sa urc in Turnul Eiffel si sa fotografiez de acolo toata perspectiva. As mai vizita, bineinteles, Notre Dame, cand imi amintesc ce infometat il citeam pe Hugo la 14 ani Very Happy . Daca timpul mi-ar permite, n-as rata nici Dome des Invalides, unde e inmormantat Napoleon Bonaparte. Cred ca mi-as lua totusi vreo saptamana , in care sa ma delectez cu tot ceea ce ofera aceasta super-metropola Rolling Eyes
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 3:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prea putin o zi pentru un asemenea oras .....sunt mult prea multe de vizitat ....
Dar si pentru mine primul loc unde m-as duce ar fi Turnul Eiffel
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand vreau sa vad Turnul Eiffel, iar apoi o sa vedem la fata locului ce putem sa vedem in Paris pe durata unei zile. Preimta ca o sa fiu incantata de Paris Very Happy
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eh , sa-mi las si eu parerea . Primul lucru pe care l-as vizita ar fi Turnul Eiffel , apoi poate ca totusi as incerca un muzeu. In rest , plimbarea dintre cele 2 poate sa fie un moment bun pentru niste poze , poate sa observ structura cladirilor ...
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu si eu opiniilor celorlalti, in privinta Turnului Eiffel ! Iar apoi, cat mai mult cu putinta. Sunt atatea locuri de vazut in Paris...
Sus
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Subscriu si eu opiniilor celorlalti, in privinta Turnului Eiffel ! Iar apoi, cat mai mult cu putinta. Sunt atatea locuri de vazut in Paris...

Ma adaug si eu listei Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
cristina_zefira

Data înscrierii: 04/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 6:00 am    Titlul subiectului: Merg in Paris in Octombrie HELP!!! Răspunde cu citat (quote)

In octombrie si eu merg in Paris la o conferinta medicala care va dura aproximativ o saptamana si va fi tinuta la Palais des Congres. Cazarea o am asigurata la un hotel decent prin apropiere. E o zona turistica? Sau ce pot vizita in apropiere ca sa nu pierd timpul facand un traseu si apoi sa descopar ca daca il faceam altfel mai reuseam sa mai vizitez ceva. As mai vrea sa stiu cam pe unde se serveste masa la un pret rezonabil si in mare tot ce as putea vizita intr-o saptamana. Daca sunt "chichite" pe care ar trebui sa le stiu, de ce anume sa ma feresc, s.a.m.d. As vrea sa fac si putin shopping cel putin pt fetita mea de un an, si as dori sa stiu unde sunt lucruri frumoase si mai ales ... Reduceri, pt ca in mai am fost in Irlanda si acolo ei prin reduceri inteleg cel putin 50%, iar cu 100 Euro am venit cu o geanta in plus acasa. Nu mai spun de calitate, incomparabil... Am cumparat o bluzita de o calitate superioara cu 1 Euro!!!, era redusa de la 3 Euro, bluzita care la noi costa cel putin 200 de mii de lei( iar dupa ce o speli iti pare rau ca ai dat banii). Asta e doar un exemplu. Doar ca magazinele sunt imense si nu prea te lasa sufletul sa pierzi o zi de vizitat pentru shopping...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism cultural Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ce statiune imi recomandati pentru astm? 1
Nu sunt mesaje noi Concurs: Te invit la Paris! 0
Nu sunt mesaje noi sejur paris 1