Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

ce inseamna Vacanta

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 6:11 am    Titlul subiectului: ce inseamna Vacanta Răspunde cu citat (quote)

Tinand cont ca abia anul asta am terminat liceul , probabil am o conceptie diferita fata de voi asupra termenului de vacanta, la fel cum probabil fratele meu care e cu un an mai mic se gandeste altfel la vacanta.

Bun , pentru un elev vacanta inseamna probabil cele 2-3 saptamani cand nu face scoala in perioada de Craciun si Anul Nou si cele 2-3 luni cand nu face scoala in perioada de vara. Da , chiar e vacanta , ai timp de toate , sa te plimbi prin toata tara , ba prin toata Europa ( asta daca parintii isi permit sa te intretina ).

Pentru cineva care a inceput sa lucreze, vacanta inseamna insa o perioada mult mai mica de timp in care omu isi permite si el un concediu undeva , unde fie sa se distreze fie sa se relaxeze. In cazul asta nu poti merge chair oriunde pentru ca trebuie sa te gandesti atat la timp cat si la bani.

Eu de pe la 17 ani am trecut dinspre partea scolerilor inspre partea celor care lucreaza ( defapt le faceam in paralel ) deci la mine perioadele de vacanta au fost limitate.

Daca vreti prezentati-va in acest topic mai departe , in care parte a baricadei sunteti ? Cum va pretreceti vacanta ?
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma relaxez...merg la mare la munte...ies in cluburi cu prietenele si prietenii...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fiind tot elev , sigur ca vacanta inseamna lipsa de grija temelor /invatatului etc . Vacanta inseamna multe plimbari/excursii si relaxare Very Happy
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 5:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
Ma relaxez...merg la mare la munte...ies in cluburi cu prietenele si prietenii...

Asta inseamna ca ....lucrezi sau la scoala ? Rolling Eyes

Ady, e frumos cu vacanta ? Smile Nu am mai avut o vacanta ca a ta de vreo 2 ani ...
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lucrez...am terminat scoala... Cool
Sus
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O parte din vacanta am muncit sa strang bani mai multi pentru mare....si mai apoi am fost la mare unde i-am cheltuit Rolling Eyes
Sus
Cristin
Turist expert

Data înscrierii: 04/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vacanta...... un loc la mare sau preferabil la munte unde ma pot relaxa si distra cu prietenii Laughing
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cosmin a scris:
O parte din vacanta am muncit sa strang bani mai multi pentru mare....si mai apoi am fost la mare unde i-am cheltuit Rolling Eyes

Eheee ! Very Happy asta da ! Cat timp ti-a luat sa ii strangi ? ..acum gandeste-te cat timp ti-a luat sa ii cheltui.... Rolling Eyes
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intrebare retorica...totusi iti raspund. Mi-a luat o luna sa-i strang si 7 zile sa-i cheltui... Rolling Eyes
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 5:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, toate concediile sunt asa , strangi bani pentru un concediu o groaza si ii cheltuiesti imediat. Dar , deh , daca nu s-ar intampla asa , unde ar mai fi distractia ? Laughing
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 7:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vacanta inseamna fuga de tot ce inseamna SERVICIU.simplu Very Happy
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue chiar asa de nasol e locul unde lucrezi ? La mine nu inseamna neaparat fuga de Serviciu, uneori chiar imi face placere foarte mare sa lucrez si chiar ma relaxeaza ( da recunosc , ca uneori imi ies peri albi )...
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Aug 08, 2007 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, nu i chiar asa rau, din 7 ore lucrez efectiv cel mult 3
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai aia e foarte bine. Nu inteleg de ce fugi de serviciu Smile
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 12:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai avem(noi elevii/studentii) doar o luna de vacanta...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje Vacanta in Venus 2
Nu sunt mesaje noi oferte vacanta 2
Nu sunt mesaje noi vacanta croatia 0
Nu sunt mesaje noi vacanta la porto 2
Nu sunt mesaje noi Ce inseamna charter ? 3