|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
panorama
Data înscrierii: 17/Aug/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Aug 17, 2010 6:30 am Titlul subiectului: Ce este un ApartHotel? |
|
|
|
Apart Hotelul este un complex de apartamente, asemantor unui hotel ce ofera servicii de cazare in regim hotelier. Aparitia lor se face simtita si Romania in marile orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta. In Cluj Napoca, se resimte prezenta apart hotelurilor printre traditionalele oferte de cazare, deorece este un mare centru ecomomic si business, avand un trafic ridicat de turisti sau oameni de afaceri care-l tranziteaza.
El se deosebeste de hotelurile generale, prin faptul ca inchirierea se face in Regim Hotelier, apartamentele avand mai multe facilitati, nu optandu-se pentru o camera singula fara nici un beneficiu, apartamentele in regim hotelier difera in functie de confort.
http://hotel-panorama.ro/ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
irinadr
Data înscrierii: 21/Apr/2011 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Apr 21, 2011 6:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
cazaretur Turist
Data înscrierii: 14/Dec/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Ian 24, 2012 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Este o idee foarte buna, si cred ca se simte comfortul mai bine decat daca ti-ai inchiria un apartament intr-un bloc. Bineinteles preturile nu cred ca se compara, dar comfortul costa. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|