Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Ce ati auzit despre statiunea Ranca din Jud.Gorj?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 7:09 pm    Titlul subiectului: Ce ati auzit despre statiunea Ranca din Jud.Gorj? Răspunde cu citat (quote)

I se spune " Sinaia Olteniei" si e foarte cautata de oamenii din zona. Ati fost pe acolo? Cum sunt conditiile de acces si de cazare?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru a ajunge la Ranca, trebuie sa strabati soseaua care duce de la Targu Jiu la Novaci, plus 18 kilometri din capatul de nord al Novacilor. Statiunea este situata pe versantul sudic al Muntilor Parang, la o altitudine de 1.600 metri, accesul facandu-se numai cu mijloace auto. Sezonul schiabil incepe in luna decembrie si se termina in luna martie. Privelistea, absolut magnifica, zapada multa si aerul de munte reprezinta o atractie pentru schiorii care, in fiecare weekend, iau cu asalt statiunea. La Ranca, se gasesc doua partii. In timpul iernii sunt recomandate lanturi pentru masini, deoarece pe la jumatatea drumului dintre Novaci si Ranca se formeaza gheata si zapada, iar lanturile sunt binevenite.
Sus
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O fosta prietena era din Targu Jiu si pot sa ti spun ca erau foarte mandri de statiunea asta. Din pacate eu personal nu am ajuns pe acolo
Sus
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot ce pot sa-ti spun ca am fost prin trecere cand am strabatut TRANSALPINA....e o statiune plina de cabane,moteluri,dar sa shti ca sunt multe dintre cabane departe de partie...oricum zic eu ca poti gasi loc de cazare lejer,numai ca daca mergi la Ranca de la Novaci drumul care duce sus este cu serpentine si destul de nasol de urcat iarna Smile
Sus
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este o locatie foarte buna pentru schiat...merg aproape in fiecare an aici...
Sus
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da....tot pentru schiat merg si eu iarna pe-acolo . Neaparat tre sa ajung
Sus
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

superba zona...si partia este luminata noaptea...daca nu ati vizitat statiunea o recomand
Sus
theslym
Turist

Data înscrierii: 07/Iun/2009
Locație: Targu-Jiu

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 8:48 pm    Titlul subiectului: Statiunea montana Ranca Răspunde cu citat (quote)

Buna seara !
judetulgorj.info este portalul judetului Gorj !
Aici gasiti informatii despre statiunea Ranca si despre cazarea de acolo.
Mai exact asta este linkul pentru Ranca judetulgorj.info/obiective-turistice/statiunea-ranca-gorj.html iar cazarea este in meniul "Cazare" din meniul principal.
Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
AlexCalator
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:33 am    Titlul subiectului: Cam asta: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca o gasesti aici:

http://vacanteromanesti.wordpress.com/2009/07/14/tichete-vacanta-gorj-targu-jiu-concediu-parang-rovinari-motru-turism-cheque-vacances/
Sus
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost acum un weekend Smile am facut transalpina cea mai inalta sosea din romania cu plecare din Ranca

http://de-weekend.blogspot.com/2009/09/transalpina-cea-mai-inalta-si.html

va invit sa vedeti poze este incredibil de frumos Shocked
bigmandesign

Data înscrierii: 22/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 22, 2009 5:23 pm    Titlul subiectului: Va astept la Ranca Răspunde cu citat (quote)

Este o statiune superba, mai ales in timpul iernii cand se ascund toate mizeriile lasate de la constructiile din timpul verii. V-as posta cateva linkuri pentru a va face o idee mai buna dar sunt nou si as incalca regulamentul.
Wink
micky

Data înscrierii: 05/Ian/2010

MesajTrimis: Mar Ian 05, 2010 9:01 am    Titlul subiectului: Ranca Răspunde cu citat (quote)

Este frumos, dar ai grija unde vrei sa stai. Sfat: ocoleste vila "Radu". Mie personal mi-a stricat sfarsitul de an. Pe langa faptul ca am gasit o mizerie de neinchipuit, s-a oprit si curentul etc., proprietarul foarte lejer si direct mi-a spus ca daca doream lux trebuia sa ma duc in Austria ... de parca nu plateam sederea acolo?!?! In fine ... turismul romanesc ... vai de noi Sad La Multi Ani si un an plin de tot ce este mai bun!
Sus
sapinto
Turist

Data înscrierii: 27/Feb/2010

MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 7:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e frumos din cate am inteles
Sus
bigmandesign

Data înscrierii: 22/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Mar 12, 2010 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este superba si are zapada chiar si primavara tarziu, asa se face ca se poate schia chiar si in aprilie uneori la Ranca. In acest moment zapada are un metru si jumatate, iar partiile asteapta turisiti. Oferte de cazare acceptabile si conditii bune asa ca veniti sa vedeti cu ochii vostrii.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi O alta statiune foarte frumoasa...Ranca 2
Nu sunt mesaje noi As dori sa aflu mai multe despre statiunea Nessebar 1
Nu sunt mesaje noi www.judetulgorj.info - Portalul judetului Gorj 0
Nu sunt mesaje noi Baile Sacelu - statiune balneo din judetul Gorj 0
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje Site dedicat statiunii montane Ranca 7