| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 7:09 pm Titlul subiectului: Ce ati auzit despre statiunea Ranca din Jud.Gorj? |
|
|
|
I se spune " Sinaia Olteniei" si e foarte cautata de oamenii din zona. Ati fost pe acolo? Cum sunt conditiile de acces si de cazare? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru a ajunge la Ranca, trebuie sa strabati soseaua care duce de la Targu Jiu la Novaci, plus 18 kilometri din capatul de nord al Novacilor. Statiunea este situata pe versantul sudic al Muntilor Parang, la o altitudine de 1.600 metri, accesul facandu-se numai cu mijloace auto. Sezonul schiabil incepe in luna decembrie si se termina in luna martie. Privelistea, absolut magnifica, zapada multa si aerul de munte reprezinta o atractie pentru schiorii care, in fiecare weekend, iau cu asalt statiunea. La Ranca, se gasesc doua partii. In timpul iernii sunt recomandate lanturi pentru masini, deoarece pe la jumatatea drumului dintre Novaci si Ranca se formeaza gheata si zapada, iar lanturile sunt binevenite. |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
O fosta prietena era din Targu Jiu si pot sa ti spun ca erau foarte mandri de statiunea asta. Din pacate eu personal nu am ajuns pe acolo |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 31 Locație: Lupeni
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tot ce pot sa-ti spun ca am fost prin trecere cand am strabatut TRANSALPINA....e o statiune plina de cabane,moteluri,dar sa shti ca sunt multe dintre cabane departe de partie...oricum zic eu ca poti gasi loc de cazare lejer,numai ca daca mergi la Ranca de la Novaci drumul care duce sus este cu serpentine si destul de nasol de urcat iarna  |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Este o locatie foarte buna pentru schiat...merg aproape in fiecare an aici... |
|
|
| Sus |
|
 |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Dec 08, 2007 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da....tot pentru schiat merg si eu iarna pe-acolo . Neaparat tre sa ajung |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
theslym Turist
Data înscrierii: 07/Iun/2009 Mesaje: 7 Locație: Targu-Jiu
|
Trimis: Dum Iun 07, 2009 8:48 pm Titlul subiectului: Statiunea montana Ranca |
|
|
|
Buna seara !
judetulgorj.info este portalul judetului Gorj !
Aici gasiti informatii despre statiunea Ranca si despre cazarea de acolo.
Mai exact asta este linkul pentru Ranca judetulgorj.info/obiective-turistice/statiunea-ranca-gorj.html iar cazarea este in meniul "Cazare" din meniul principal.
 |
|
|
| Sus |
|
 |
AlexCalator Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 9:33 am Titlul subiectului: Cam asta: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
de-weekend Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
bigmandesign
Data înscrierii: 22/Noi/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Noi 22, 2009 5:23 pm Titlul subiectului: Va astept la Ranca |
|
|
|
Este o statiune superba, mai ales in timpul iernii cand se ascund toate mizeriile lasate de la constructiile din timpul verii. V-as posta cateva linkuri pentru a va face o idee mai buna dar sunt nou si as incalca regulamentul.
 _________________ Portal Novaci Ranca Va astept la Ranca ! |
|
|
| Sus |
|
 |
micky
Data înscrierii: 05/Ian/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Ian 05, 2010 9:01 am Titlul subiectului: Ranca |
|
|
|
Este frumos, dar ai grija unde vrei sa stai. Sfat: ocoleste vila "Radu". Mie personal mi-a stricat sfarsitul de an. Pe langa faptul ca am gasit o mizerie de neinchipuit, s-a oprit si curentul etc., proprietarul foarte lejer si direct mi-a spus ca daca doream lux trebuia sa ma duc in Austria ... de parca nu plateam sederea acolo?!?! In fine ... turismul romanesc ... vai de noi La Multi Ani si un an plin de tot ce este mai bun! |
|
|
| Sus |
|
 |
sapinto Turist
Data înscrierii: 27/Feb/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Feb 27, 2010 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
e frumos din cate am inteles |
|
|
| Sus |
|
 |
bigmandesign
Data înscrierii: 22/Noi/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Mar 12, 2010 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Este superba si are zapada chiar si primavara tarziu, asa se face ca se poate schia chiar si in aprilie uneori la Ranca. In acest moment zapada are un metru si jumatate, iar partiile asteapta turisiti. Oferte de cazare acceptabile si conditii bune asa ca veniti sa vedeti cu ochii vostrii. _________________ Portal Novaci Ranca Va astept la Ranca ! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|