Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cazare Straja

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Mie Noi 12, 2008 9:14 pm    Titlul subiectului: Cazare Straja Răspunde cu citat (quote)

Statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor. In Straja sunt amenajate 7 partii de schi, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu(teleschi). Patru dintre acestea beneficiaza si de instalatie de nocturna, aceasta facand posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu.

Detalii si oferte de cazare: http://www.romturism.info/index.php/Oferte-de-cazare/Hunedoara/Straja.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mar Ian 06, 2009 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua...Intr-adevar Straja este una din statiunile frumoase ale tarii.Pacat ca este mai putin promovata decat statiunile de pe Valea Prahovei.

www.mersul-trenurilor.cazare-particulari.ro
Sus
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 6:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum la cat de putin este promovata Straja este plina de turisti... cel putin in weekend. Eu am fost la schi intr-un weekend in urma cu vreo 2 saptamani si era plin. Dupa parerea mea ar pute sa se mai faca cateva partii de schi spatiu ar fi .... si se gasesc si turisti.
MariOvidiuDanny
Turist expert

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 5:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In ultima perioada da ... mai au turisti...dar acum cativa ani abia reuseau sa se mentina pe linia de plutire...oricum cei de pe valea prahovei macar baga ceva bani in reclama pe cand cei din straja mai greu...poate asa se explica lipsa de promovare
Sus
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2009 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo de reclama sa sti ca am vazut despre Straja la o emisiune de pe Realitatea Tv ... All Inclusive parca asa se numeste si am mai auzit pomeniduse de Straja si pe TVR2, nuu e suficent dar poate ca este inceputul Idea . Oricum momentan sta foarte rau la locurile de parcare, in weekend-urile cu zapada cam greu cu parcarea.
MariOvidiuDanny
Turist expert

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2009 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si mai rau e cand nu ai masina proprie si urci cu telescaunul...si daca mai si ploua sau ninge...te-ai scos...ajungi cu bagajele si cu.... UDE Rolling Eyes
Sus
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2009 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MariOvidiuDanny a scris:
si mai rau e cand nu ai masina proprie si urci cu telescaunul...si daca mai si ploua sau ninge...te-ai scos...ajungi cu bagajele si cu.... UDE Rolling Eyes

... ai uitat de momentele cand se mai si opreste telescaunul, afara sunt - 10 grade Confused , partea faina este cand se opreste intre piloni... putina adrenalina Shocked
MariOvidiuDanny
Turist expert

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 8:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost week-endul trecut la straja...daca vreti sa va distrati cu multa zapada va recomand sa vizitati statiunea...
Sus
article.submitter
Turist

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Mar Mai 12, 2009 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E tare fain in Straja.Probabil in viitor o sa fie si mai mediatizata si va avea si mai multi turisti.
Cars for sale Cavan
Sus
winrogo
Turist

Data înscrierii: 02/Dec/2011

MesajTrimis: Vin Dec 16, 2011 4:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru cazare, transport(din zona sau din localitatea d-tra), tabere, excursii si tot ce vreti sa stiti despre Straja va stau la dispozitie la :
-tel 0721264789 / 0761609633
-winrogo@yahoo.com
-www.straja360.com
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Transport Straja 8
Nu sunt mesaje noi Ski in Straja 3
Nu sunt mesaje noi Transport Straja 1