|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
motociclistcom Turist
Data înscrierii: 27/Mar/2009 Mesaje: 44
|
Trimis: Lun Mar 30, 2009 6:07 pm Titlul subiectului: Cazare pe Valea Prahovei |
|
|
|
de paste vreau sa ma duc pe valea prahovei ... un week-end cam cat credeti ca ma costa ? la cazare ma refer. Vreau conditii medii dar sa fie cu wi-fi in camera si tv. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
palapetre Turist
Data înscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 3:24 pm Titlul subiectului: Re: Cazare pe Valea Prahovei |
|
|
|
poi cauta la locu faptei si vei gasi cu siguranta..... |
|
|
| Sus |
|
 |
Lylah Turist
Data înscrierii: 01/Aug/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Aug 01, 2009 7:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Exista o pensiune in Sinaia, se numeste Pensiunea Marina. Are camere tare dragute, este aproape de centru, la 5 minute de mers pe jos, este pe o straduta paralela cu stada principala deci este mult mai linistit acolo si este situata langa padure. Pensiunea are spatiu amenajat de parcare, doua livinguri, o bucatarie, sala de ping-pong si o camera micuta cu doua aparate unde daca ai chef sa alergi pe banda sau la bicicleta nu ai niciun stres. E linistit si tare placut, mai ales daca ai copii. Si au si o curte foarte draguta.
Cand am fost eu acum o luna camera costa 130RON.
Au si un site: www.pensiuneamarina.ro , insa nu este undatat si nu gaseste acolo toate datele noi, dar daca vreti sa va faceti o idee puteti sa intrati. Tot acolo gasiti si datele de contact.
Mie mi-a placut, a fost foarte frumos si gazdele primitoare. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|