|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
liliana hobeanu
Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mai 08, 2008 10:50 pm Titlul subiectului: cazare ,,la opris'' |
|
|
|
Am fost doua zile cazata impreuna cu familia mea la famila Opris,str.Principala nr.98,Baile Felix.Dezastru....Apa calda era de diminata pana seara la 7 cand veneam de la bazin.Cand ajungeam noi...nu mai era apa calda.Am mancat un frig de o sa-l tin minte mult timp de acum in colo.Mi-am culcat copiii cu gecile pe ei.Dl.Opris a zis ca nu mai este caldura ca e vara pe 5 mai.Dar ,dupa cum am citit noi ,pe pagina de net a acestei pensiuni....avea acolo incalzire centrala,baie cu dus...(pentru ce oare daca nu este apa calda???),si spuneau ei ca exista pobilitatea incalzirii chiar si cu sobe de teracota.Nimic din toate astea.Nu am vrut sa ma cert,insa la OPC tot trimit o scrisoare.Toti din famile suntem bolnavi acum,de la frigul pe care l-am indurat la aceasta pensiune.Si zic ei,fam Opris..ca au clienti multi si foarte multumiti.Exact aceleasi minciuni care le au si in reclama.FUGITI DE EI CAT PUTETI SI SPUNETI SI LA ALTII. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|