Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cazare la munte

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 7:42 am    Titlul subiectului: Cazare la munte Răspunde cu citat (quote)

Unde as putea gasi cazare pentru 2 persoane la maxim 4 milioane pentru 4-5 nopti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 9:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Predeal , pe drumul spre cabana 3brazi. imposibil sa nu gasesti...
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 7:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La pensiuni, in aproape orice statiune de pe Valea Prahovei. Nu ai cum sa nu gasesti Very Happy
Sus
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 11, 2007 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Parang , sau in Straja , mai ales in perioada asta cand sunt preturile foarte mici. problema o sa fie cum urci in Straja. Din cate am inteles telescaunul nu mai merge. Eventual daca iti fortezi masina pe drum de munte....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Casa cu Meri
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007
Locație: Poiana Marului, Caras-Severin

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti da vi la Poiana Marului, Caras-Severin. Este o statiune foarte frumoasa la poalele muntilor Tarcu. Noi la pensiunea Casa cu Meri avem oferta pt. sejur.
-5 zile, pensiune completa (3 mese/zi) la 400 lei/pers.
-7 zile, pensiune completa (3 mese/zi) la 550 lei/pers.
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

El vroia pentru 2 persoane , la banii aia Rolling Eyes
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eh, isi face reclama la pensiune peste tot Smile) Intelege si tu Razz
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:

Publicitatea rullz : Laughing Daca nu iti faci publicitate nu ai vanzari , nu ? Asa ca intelegi si tu omul , a fost ontopic cu postul lui , pentru ca si-a oferit serviciile conform cererii.
tripper
Turist expert

Locație: Bacau

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:

Da , dar vorba lui dark , a fost ontopic. Smile
Sus
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde unde vrei la munte...la Straja gasesti lejer cazare pana in 4 milioane...este frumos si iarna si vara! Wink
Sus
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Telescaunul la Straja,acum vara merge o ora-doua dimineata,iar dupaia la 16 merge iara cam tot asa depinde si de cati turisti sunt...si drumul este OK iti eu,de un an se lucreaza la el pentru asfaltare il fac fain...oricum se poate merge cu orice masina. Wink
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai si poze de acolo ?
mcnegoita
Turist

Data înscrierii: 27/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu regret va informez ca am avut neplacerea de a face rezervari la Vila Smarald Sinaia care asa cum mentioneaza proprietarul si cum este mentionat si in autorizatiile de functionare etc.ar corespunde standardelor de 4 stele.
Realitatea este alta: miros greoi in dormitor si bucatarie, apartamentul cu lenjerie neschimbata, vasela in bucatarie murdara, terasa exterioara cu gresie sparta, curte neamenajata, gratar din curte infect , fara frigidere in toate camerele, fara telefon in camere si fara room-service asa cum mentioneaza anumiti operatori care o promoveaza.
La toate acestea adaugam neseriozitatea proprietarului care dupa ce am descarcat bagaje in camere, a sosit si nu a recunoscut tarifele discutate telefonic anterior cu persoane responsabile la aceasta vila, majorand tarifele si solicitand si 100 RON/zi pentru utilizarea bucatariei. Doream sa stam de miercuri pana sambata si ne-a spus ca vineri trebuie sa plecam ca are alta rezervare. In concluzie am fost nevoiti sa strangem tot si sa plecam in alta locatie.

Asa ceva este inadmisibil , sa nu ai cuvant, sa te porti cu turistii in ultimul hal.
Sus
Madalina
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti inteleg nemultumirea dar nu trebuie sa umpli forumul cu acest mesaj...
kara12
Turist

Data înscrierii: 30/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="Madalina"]Iti inteleg nemultumirea dar nu trebuie sa umpli forumul cu acest mesaj...[/quote]
De ce? Trebuie sa mai ia si altii teapa?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare munte Bran 1
Nu sunt mesaje noi Cazare 1Mai munte 0
Nu sunt mesaje noi Oferta promo, Cazare munte Busteni 1
Nu sunt mesaje noi Oferta de iarna, cazare munte, schi 0
Nu sunt mesaje noi Cazare MUNTE la pensiuni Bran Moeciu,Pensiunea KatharinaBran 0