| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 7:42 am Titlul subiectului: Cazare la munte |
|
|
|
Unde as putea gasi cazare pentru 2 persoane la maxim 4 milioane pentru 4-5 nopti? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 9:33 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In Predeal , pe drumul spre cabana 3brazi. imposibil sa nu gasesti... |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 7:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
La pensiuni, in aproape orice statiune de pe Valea Prahovei. Nu ai cum sa nu gasesti  |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
In Parang , sau in Straja , mai ales in perioada asta cand sunt preturile foarte mici. problema o sa fie cum urci in Straja. Din cate am inteles telescaunul nu mai merge. Eventual daca iti fortezi masina pe drum de munte.... |
|
|
| Sus |
|
 |
Casa cu Meri Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 7 Locație: Poiana Marului, Caras-Severin
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Poti da vi la Poiana Marului, Caras-Severin. Este o statiune foarte frumoasa la poalele muntilor Tarcu. Noi la pensiunea Casa cu Meri avem oferta pt. sejur.
-5 zile, pensiune completa (3 mese/zi) la 400 lei/pers.
-7 zile, pensiune completa (3 mese/zi) la 550 lei/pers. _________________ www.casacumeri.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
El vroia pentru 2 persoane , la banii aia  |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eh, isi face reclama la pensiune peste tot ) Intelege si tu  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | Eh, isi face reclama la pensiune peste tot ) Intelege si tu  |
Publicitatea rullz : Daca nu iti faci publicitate nu ai vanzari , nu ? Asa ca intelegi si tu omul , a fost ontopic cu postul lui , pentru ca si-a oferit serviciile conform cererii. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | Eh, isi face reclama la pensiune peste tot ) Intelege si tu  |
Da , dar vorba lui dark , a fost ontopic.  |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 31 Locație: Lupeni
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 8:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Depinde unde vrei la munte...la Straja gasesti lejer cazare pana in 4 milioane...este frumos si iarna si vara!  |
|
|
| Sus |
|
 |
lup08 Turist
Data înscrierii: 07/Aug/2007 Mesaje: 31 Locație: Lupeni
|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 9:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Telescaunul la Straja,acum vara merge o ora-doua dimineata,iar dupaia la 16 merge iara cam tot asa depinde si de cati turisti sunt...si drumul este OK iti eu,de un an se lucreaza la el pentru asfaltare il fac fain...oricum se poate merge cu orice masina.  |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai si poze de acolo ? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
mcnegoita Turist
Data înscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 9:24 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cu regret va informez ca am avut neplacerea de a face rezervari la Vila Smarald Sinaia care asa cum mentioneaza proprietarul si cum este mentionat si in autorizatiile de functionare etc.ar corespunde standardelor de 4 stele.
Realitatea este alta: miros greoi in dormitor si bucatarie, apartamentul cu lenjerie neschimbata, vasela in bucatarie murdara, terasa exterioara cu gresie sparta, curte neamenajata, gratar din curte infect , fara frigidere in toate camerele, fara telefon in camere si fara room-service asa cum mentioneaza anumiti operatori care o promoveaza.
La toate acestea adaugam neseriozitatea proprietarului care dupa ce am descarcat bagaje in camere, a sosit si nu a recunoscut tarifele discutate telefonic anterior cu persoane responsabile la aceasta vila, majorand tarifele si solicitand si 100 RON/zi pentru utilizarea bucatariei. Doream sa stam de miercuri pana sambata si ne-a spus ca vineri trebuie sa plecam ca are alta rezervare. In concluzie am fost nevoiti sa strangem tot si sa plecam in alta locatie.
Asa ceva este inadmisibil , sa nu ai cuvant, sa te porti cu turistii in ultimul hal. |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Iti inteleg nemultumirea dar nu trebuie sa umpli forumul cu acest mesaj... _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
kara12 Turist
Data înscrierii: 30/Iun/2007 Mesaje: 30
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
|
[quote="Madalina"]Iti inteleg nemultumirea dar nu trebuie sa umpli forumul cu acest mesaj...[/quote]
De ce? Trebuie sa mai ia si altii teapa? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|