Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

cazare la mare particulari

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ralucap

Data înscrierii: 26/Iul/2010

MesajTrimis: Lun Iul 26, 2010 6:16 am    Titlul subiectului: cazare la mare particulari Răspunde cu citat (quote)

SEMNAL DE ALARMA: daca mergeti in Mangalia si va cazati la particulari evitati VILA FAMILIEI DINU, noi practic am fost dati afara in ziua plecarii la ora 7 dimineata in conditiile in care camera era platita pana la ora 11.30, nemaivorbind de mirosul de mucegai si naftalina al casei care nici acum nu mi-a iesit din haine, serviciile proaste oferite de proprietari si atitudinea lor care lasa de dorit.
Daca cineva a stat la ei as vrea sa stiu si alte pareri.[/b]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
artfoto
Turist

Data înscrierii: 23/Apr/2011

MesajTrimis: Sâm Apr 23, 2011 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

propun sa postam aici toate reclamatiile
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Mar Apr 26, 2011 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumim pentru atentionare. Vara asta chiar vroiam sa merg in Mamaia si poate aveam ghinionul sa ma cazez acolo
maria29
Turist

Data înscrierii: 09/Aug/2011

MesajTrimis: Lun Aug 15, 2011 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi se pare inuman ce au facut cu voi. Eu si prietenii meu ne-am mai cazat la particularim, dar pana acum am intalnit numai draguti si binevoitori care ne-au facut sa ne simtim ca la noi acasa si nu am fost dati niciodata afara. Sper sa nu nimerin vreodata la o astfel de gazda vara aceasta pentru ca-am hotarat sa plecam la sfarsitul lui august si sa ne gasim acolo un loc de cazare.
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2011 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Waw nerusinatii, mss pentru sfat....
cazaretur
Turist

Data înscrierii: 14/Dec/2011

MesajTrimis: Mie Dec 14, 2011 8:26 pm    Titlul subiectului: La mare Răspunde cu citat (quote)

La particulari se poate intampla oricand astfel de lucruri de acest gen. Pacat ca nu invatam ce inseamna ospitalitatea de la vecinii nostri Bulgari sau Turci.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
myturist
Turist

Data înscrierii: 09/Feb/2012

MesajTrimis: Joi Feb 09, 2012 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt din Mangalia. Si pot sa confirm ca sunt anumite localuri de cazare ca nu sunt serioase. Desi prin lege spune ca ora de cazare dupa 12.00 si de decazare pana in 12.00 .. deci poate sa fie si 11.59
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare particulari VALEA PRAHOVEI 2011 0
Nu sunt mesaje noi Cazare La Mare (vila pensiune) 2
Nu sunt mesaje noi Cazare la Mare 2