| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ralucap
Data înscrierii: 26/Iul/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iul 26, 2010 6:16 am Titlul subiectului: cazare la mare particulari |
|
|
|
SEMNAL DE ALARMA: daca mergeti in Mangalia si va cazati la particulari evitati VILA FAMILIEI DINU, noi practic am fost dati afara in ziua plecarii la ora 7 dimineata in conditiile in care camera era platita pana la ora 11.30, nemaivorbind de mirosul de mucegai si naftalina al casei care nici acum nu mi-a iesit din haine, serviciile proaste oferite de proprietari si atitudinea lor care lasa de dorit.
Daca cineva a stat la ei as vrea sa stiu si alte pareri.[/b] |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
artfoto Turist
Data înscrierii: 23/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Apr 23, 2011 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
propun sa postam aici toate reclamatiile _________________ www.f64.ro/f384487/ cel mai mare magazin foto |
|
|
| Sus |
|
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mar Apr 26, 2011 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
maria29 Turist
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Aug 15, 2011 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mi se pare inuman ce au facut cu voi. Eu si prietenii meu ne-am mai cazat la particularim, dar pana acum am intalnit numai draguti si binevoitori care ne-au facut sa ne simtim ca la noi acasa si nu am fost dati niciodata afara. Sper sa nu nimerin vreodata la o astfel de gazda vara aceasta pentru ca-am hotarat sa plecam la sfarsitul lui august si sa ne gasim acolo un loc de cazare. _________________ cazare Romania cazare munte cazare litoral |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Vin Noi 18, 2011 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Waw nerusinatii, mss pentru sfat.... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
cazaretur Turist
Data înscrierii: 14/Dec/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Dec 14, 2011 8:26 pm Titlul subiectului: La mare |
|
|
|
La particulari se poate intampla oricand astfel de lucruri de acest gen. Pacat ca nu invatam ce inseamna ospitalitatea de la vecinii nostri Bulgari sau Turci. |
|
|
| Sus |
|
 |
myturist Turist
Data înscrierii: 09/Feb/2012 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
eu sunt din Mangalia. Si pot sa confirm ca sunt anumite localuri de cazare ca nu sunt serioase. Desi prin lege spune ca ora de cazare dupa 12.00 si de decazare pana in 12.00 .. deci poate sa fie si 11.59 _________________ Oferte Cazare Litoral |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|