| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:09 am Titlul subiectului: Cazare in Timisoara? |
|
|
|
Salut. Am aflat acum ca trebuie sa plec weekend-ul asta in Timisoara. Daca stie cineva vreo pensiune buna, il rog sau o rog sa scrie aici, eventual si niste tarife daca se poate, ca sa stiu cam ce bani imi iau la mine.
Am vazut eu ceva pe net, dar din experienta, e mai bine sa nu te increzi in pozele de acolo .
Multumesc. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:57 am Titlul subiectului: |
|
|
|
S-ar parea ca azi iti raspund la mai toate intrebarile prietene. Pana de curand, intamplator, am avut o prietena in Timisoara.
Si cand bateam drumurile incolo, ma cazam intotdeauna la Pensiunea Alicia. Si uite, chiar am cartea lor de vizita in fata.
Ii poti contacta pentru rezervari la 0256-306044 iar pensiunea o gasesti la Str.Vulturilor nr. 29. Ai sa vezi pe o harta unde e. Singurul dezavantaj e ca pensiunea e langa un cimitir,dar nah, nu ai vedere in partea aia...
Tariful parca era 100 de ron pe noapte, asta daca te duci singur. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
exact acolo am stat si eu:D tu ai avut parte de micul dejun?? ) eu nu.
si au fost dragute fetele de acolo, ca m-au lasat pe mine si pe pritenul meu sa stam pana pe la 2 chit ca ziua de cazare se termina la 2.
e cam aiurea ca esti cam departe de centru si de tot ce e de vazut in Timisoara. _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
elful.prietenos Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
|
vezi ca langa sala Olympia gasesti vreo cateva hoteluri. Bani sa ai, ca nu-s deloc ieftine, dar mai stii? poate mai scad un pic preturile. oricum, banuiesc ca ai ajuns deja acolo:)) _________________ silva tirri! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|