Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cazare in Timisoara?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 6:09 am    Titlul subiectului: Cazare in Timisoara? Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am aflat acum ca trebuie sa plec weekend-ul asta in Timisoara. Daca stie cineva vreo pensiune buna, il rog sau o rog sa scrie aici, eventual si niste tarife daca se poate, ca sa stiu cam ce bani imi iau la mine.
Am vazut eu ceva pe net, dar din experienta, e mai bine sa nu te increzi in pozele de acolo Shocked .

Multumesc.
piatra_elfa
Turist

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 6:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-ar parea ca azi iti raspund la mai toate intrebarile prietene. Pana de curand, intamplator, am avut o prietena in Timisoara.
Si cand bateam drumurile incolo, ma cazam intotdeauna la Pensiunea Alicia. Si uite, chiar am cartea lor de vizita in fata.
Ii poti contacta pentru rezervari la 0256-306044 iar pensiunea o gasesti la Str.Vulturilor nr. 29. Ai sa vezi pe o harta unde e. Singurul dezavantaj e ca pensiunea e langa un cimitir,dar nah, nu ai vedere in partea aia...
Tariful parca era 100 de ron pe noapte, asta daca te duci singur.
hot_diana_frumoasa
Turist

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing exact acolo am stat si eu:D tu ai avut parte de micul dejun??Smile) eu nu.
si au fost dragute fetele de acolo, ca m-au lasat pe mine si pe pritenul meu sa stam pana pe la 2 chit ca ziua de cazare se termina la 2.

e cam aiurea ca esti cam departe de centru si de tot ce e de vazut in Timisoara.
elful.prietenos
Turist

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca langa sala Olympia gasesti vreo cateva hoteluri. Bani sa ai, ca nu-s deloc ieftine, dar mai stii? poate mai scad un pic preturile. oricum, banuiesc ca ai ajuns deja acolo:))
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi harta Timisoara 0
Nu sunt mesaje noi cazare timisoara 1
Nu sunt mesaje noi Inchirieri masini Timisoara 3