Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cazare in Predeal ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 1:31 pm    Titlul subiectului: Cazare in Predeal ? Răspunde cu citat (quote)

Unde imi recomandati sa ma cazez in Predeal ?! De preferat la vreo vila inspre Cabana 3 Brazi...
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 28, 2007 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La vila Alex am fost in urma cu 2 ani si mi-a placut...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe mine m-ar interesa sa gasesc o cazare cu semineu, ptr. o seara romantica Very Happy
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Pe mine m-ar interesa sa gasesc o cazare cu semineu, ptr. o seara romantica Very Happy

Ehh...banuiesc ca este destul de costisitoare o astfel de cazare... fie ea si doar pentru o noapte... Rolling Eyes
Sus
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O singura data am fost , acu multi ani si am stat la Hotel Porumbita . Pe atunci era foarte modern ...acum am inteles ca se plange lumea de el...
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ady a scris:
O singura data am fost , acu multi ani si am stat la Hotel Porumbita . Pe atunci era foarte modern ...acum am inteles ca se plange lumea de el...

Waw...n-am auzit de acest hotel pana acum Surprised
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca o sa ai posibilitatea sa fii in gara si sa te uiti drept in fata , o sa-l vezi Very Happy
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 7:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu i cam neplacut sa dormi langa gara?Dpdv al zgomotului,ma refer
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ady a scris:
Daca o sa ai posibilitatea sa fii in gara si sa te uiti drept in fata , o sa-l vezi Very Happy

Pe langa complexurile acelea cu auto-servire?
alinaa

Data înscrierii: 14/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Aug 14, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: in nici-un caz VILA MARIA Predeal Răspunde cu citat (quote)

daca vreti sa va stricati concediul/vacanta/iesirea cu iubita sau iubitul este cea mai buna solutie... cand ajungi la vila, pretul de cazare se schimba automat, de obicei marindu-se cu 2-300.000 lei...in plus, pe stanga sunt camerele cu ferestre spre calea ferata, iar pe dreapta DN1 (cred)... sau mai rau, administratori isi spala rufele murdare in fata clientilor (" fa, ar trebuii sa te impusti!)....
Sfatul meu... alegeti orice alt loc...mai linistit si mai romantic:)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare in Predeal, Brasov 3
Nu sunt mesaje noi Internet Cafe Predeal 5
Nu sunt mesaje noi trasee Predeal 5