| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
deltarustic Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2011 Mesaje: 9 Locație: MAHMUDIA
|
Trimis: Mar Iun 28, 2011 8:48 pm Titlul subiectului: cazare in Mahmudia - conditii de exceptie |
|
|
|
Recomand o pensiune de exceptie in Mahmudia - cu preturi super ok.. Pensiunea Delta Rustic . Puteti face si plimbari sau pescuit cu barca pe canale si lacuri... Jacuzzi si sauna in salonul SPA... Karaoke si dans seara.. tir cu arme Airsoft... Totul facut sa te simti bine! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
maria29 Turist
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Aug 12, 2011 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Imi panuiesc o vacanta in Delta si chiar ma intrebam unde sa ma duc. Cred ca o sa aleg destinatia propusa de tine pentru ca nu am mai fost niciodata acolo si pare a fi interesant. Ma bucur ca poti face si alte activitai inafara de pescuit, imi stralucesc ochii cand ma gandesc la jacuzzi si sauna. |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 108 Locație: România
|
Trimis: Vin Aug 12, 2011 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Jacuzzi si sauna le ai peste tot . In Delta daca mergi , viziteaza , mergi mult cu barca si pescuieste , iar seara petreceri si o gramada de preparate de peste _________________ Impresii si oferte de vacanta hoteluri si destinatii |
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Sep 07, 2011 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu strica nici acele facilitati, dar nu ar trebui sa devina cel mai atractiv aspect al unei vacante in Delta. _________________ bilete avion anglia |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|