| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 2:48 pm Titlul subiectului: cazare ieftina costinesti |
|
|
|
Unde as putea gasi o cazare mai ieftina in costinesti , la inceputul lui septembrie?! _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
In acea perioada toate hotelurile si pensiunile vor avea reduceri de 40-50 % si poate chiar mai mult...asa ca nu trebuie sa iti faci griji...zic eu _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mie Ian 07, 2009 11:07 am Titlul subiectului: despre costinesti |
|
|
|
cazare ieftina in costinesti poti gasi si in intervalul iunie-august...la particulari....daca mergi cu trenul o sa fii asaltat de oameni care te indeamna sa mergi la ei...stau cu cheile in mana si practic te roaga sa te cazezi la ei...parerea mea costinestiul este cea mai aglomerata statiune de pe litoral...nu poti separa strada de trotoar....peste tot este numai o multime de oameni....PS: atmosfera nu se compara...este super....nu degeaba este numit statiunea studentilor _________________ http://www.cazare-particulari.ro
www.vacanta-ta.ro
www.mersul-trenurilor.cazare-particulari.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 10:37 am Titlul subiectului: Re: cazare ieftina costinesti |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Apr 07, 2009 10:40 am Titlul subiectului: |