| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Vin Feb 06, 2009 6:59 pm Titlul subiectului: Cazare Eforie Nord |
|
|
|
In ultimul timp lumea nu prea mai este atrasa de statiunea Eforie Nord pe motiv ca a devenit invechita.Totusi,exista si oameni carora le face placere sa mearga in aceasta statiune,fie pentru relaxare,fie pentru ca acolo mergeau acum cativa ani.
Eu nu am mai fost de cativa ani la mare,dar obisnuiam sa merg in aceasta statiune si imi place foarte mult acolo.
As vrea niste recomandari cu privire la locurile unde s-ar putea caza oamenii care ar merge acolo,fie ele hoteluri,pensiuni sau mai stiu eu ce si daca se poate si cateva detalii despre preturi. _________________ used cars for sale::hotel timisoara::lpg timisoara::piese auto:: |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Vin Feb 06, 2009 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
MariOvidiuDanny Turist expert
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 75
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 7:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Feb 09, 2009 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
serendipity Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Sâm Feb 14, 2009 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| MariOvidiuDanny a scris: | | Incearca sa cauti pe site-uri de specialitate...majoritatea pensiunilor incearca sa-si faca cunoscuta oferta turistica... |
Problema e ca mi-ar lua foarte mult timp si nu prea am..de aia ziceam ca poate faceti voi niste recomandari pentru locuri in care ati stat si stiti cum e treaba si care-s conditiile. _________________ used cars for sale::hotel timisoara::lpg timisoara::piese auto:: |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
EFORIE NORD....Cea mai frumoasa statiuni de pe litoralul romanesc ! |
|
|
| Sus |
|
 |
meridian
Data înscrierii: 20/Apr/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Apr 20, 2009 8:10 am Titlul subiectului: Re: Cazare Eforie Nord |
|
|
|
| serendipity a scris: | In ultimul timp lumea nu prea mai este atrasa de statiunea Eforie Nord pe motiv ca a devenit invechita.Totusi,exista si oameni carora le face placere sa mearga in aceasta statiune,fie pentru relaxare,fie pentru ca acolo mergeau acum cativa ani.
Eu nu am mai fost de cativa ani la mare,dar obisnuiam sa merg in aceasta statiune si imi place foarte mult acolo.
As vrea niste recomandari cu privire la locurile unde s-ar putea caza oamenii care ar merge acolo,fie ele hoteluri,pensiuni sau mai stiu eu ce si daca se poate si cateva detalii despre preturi. |
Va recomand Vila Meridian in Eforie Nord, conditii de 3*, aprox 5min de mers pe jos pana la plaja, camere spatioase cu confort sporit, grup sanitar propriu, tv, access la bucatarie utilata, living, sala de mese, terase, gratar, apa calda nonstop, parcare gratis. 0762807313 |
|
|
| Sus |
|
 |
jeni fofirca
Data înscrierii: 14/Iun/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
|
As dori sa stiu daca a fost cineva de curand la vila Kassandra din eforie si eventual daca aveti si poze deoarece nu este data pe net,dar am auzit ca arata foarte bine.Vreau sa merg anul acesta cu familia si mi-a fost recomandata de cineva.Va multumesc. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|