|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
saruman_vrajitorul Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 7:48 pm Titlul subiectului: Cazare buna versus Cazare proasta. |
|
|
|
Eu unul m-am saturat pana peste cap de ceea ce vad pe net, sau mi se spune la telefon si ce se afla de fapt la fata locului. Adica, wtf, eu ma duc bazat ca o sa fie asa si pe dincolo si cand ajung la fata locului pauza..total diferit si conditii proaste.
Asa ca hai sa facem o lista unde sa ne cazam si unde sa nu ne cazam in Romania.
incep eu!
unde sa nu ne cazam : Hotel Blaga- Vatra Dornei, Pensiunea Smarandita, Neamt. (astea sunt primele care imi vin in minte)
unde sa ne cazam : orice pensiune din Gioagiu, Vila 1, Eforie nord.
De la inceput va spun ca le-am impartit asa datorita conditiilor naspa de acolo....sau datorita conditiilor bune intalnite acolo. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
ca fapt divers, inainte de a va caza la vreun hotel, cautati mai intai impresii despre el pe forumuri.
Cazare buna : Hotel Bradul, Durau
Cazare proasta: nu am avut experiente aici in tara, ci doar in Marseille.
PS: Marfa initiativa topicului! _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
saruman_vrajitorul Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Apr 17, 2009 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru matei_iurea, cu siguranta te-ai cazat la un hotel ieftin in Marseille. Altfel, nu ai sa gasesti asa ceva la unul din hotelurile de acolo.
Nu mai stiu exact cum se numea, dar e vorba de hotelul de langa ponton in portul Bicaz. Manacare proasta,servicii proaste, tupeu maxim. Bine, asta se intampla acumv vreo cativa ani, acum nu stiu daca turistii mai au parte de acelasi tratament. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|