|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 8:33 pm Titlul subiectului: Cazare Bucovina |
|
|
|
Imi poate recomanda cineva pe unde ma pot caza in Bucovina? Vreau sa vin acasa, intre noi fie vorba, dupa vreo 5 ani, si as vrea sa fac si un mic tur prin zona aceea. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Depinde unde vrei sa ajungi.
Uite, de exemplu, in Sadova, ai o pensiune foarte populara, Steaua Nordului. Intreaba pe oricine si ai sa vezi ca o sa te indrume.
Iar, daca ajungi in Dorna, ai Casa Bucovineana, unde iarasi vei avea parte de o gazduire in stilul tipic moldovenesc. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
in Vatra Dornei ai iarasi o pensiune destul de faina si primitoare.
Cand am fost eu, erau 120 de ron pe seara. Se numeste pensiunea Simina, si mai toata lumea stie pe unde e, intrucat Vatra Dornei e destul de mic.
PS: Mergeam cu trenul spre Timisoara, si sa vi vazut ce frumos se vedea Vatra Dornei pe timp de noapte, iar la iesire, din tren, se vedeau in unele locuri varfurile brazilor exact in dreptul ferestrelor! Super! _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|