Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

CAUT LOC DE CAMPAT CAT MAI CURAT :d

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 18, 2011 1:41 pm    Titlul subiectului: CAUT LOC DE CAMPAT CAT MAI CURAT :d Răspunde cu citat (quote)

deschid acest topic in urma unei decizii pe care am luat-o impreuna cu sotia mea...
am decis ca acest an sa il dedicam naturii...si mai ales apropierii de natura, deci aventuri in munti si nu numai, cu cortul ,in camping. Avem un grup de prieteni pasionati la fel ca si noi de munte , cu care abia asteptam sa purcedem la drum:P
primul loc vizat a fost maneciu ungureni,jud.prahova,apoi cheia,la cativa km de sacele bv,urmand ca la inceput de luna august sa luam drumul campulung-muscel,intr-un loc numit voina in muntii iezer. abia asteptam!
De asemenea scopul acestui nou topic este de a afla de la voi,impatimitii ai calatoriilor , locuri frumoase si curate in care poti poposii cu cortul sau rulota si in care sa te deconectezi de viata cotidiana.
cu acestea inchei si va urez tuturor o vara cat mai frumoasa si racoroasa,concedii placute si clipe minunate pe oriunde mergeti, salutare

Ultima modificare efectuată de către palfi.andrei la Joi Sep 01, 2011 6:19 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 01, 2011 6:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca nu v-ati inghesuit sa postati ceva pe acest topic..asha ca revin eu cu niste informatii interesante:)
anul acesta am ales pentru camping zona obarsia lotrului,cunoscuta banuiesc de mai toti amatorii de cort
este o zona superba ,chiar pe malul lotrului,intre "statiunea obarsia lotrului si ranca,pe traseul transalpinei la a carei asfaltare am si asistat:)))..
dimineata ne trezeau utilajele care isi incepeau activitatea, iar seara adormeam in susurul linistitor al lotrului,
zona relativ curata,fara manele,fara cocalari,fara ursi in primul rand:))
drumul ales a fost urmatorul: bucuresti-pitesti(a1)-ramnicu-valcea-voineasa-obarsia lotrului.
drum foarte bun in mare parte cu exceptia tronsonului voineasa-obarsia lotrului,care este literalmente bombardat.
sejurul de o saptamana pe malul lotrului a fost putin ingreunat de lipsa acuta a semnalui pe tel mobil:).. dar la aprox 1 km de locul de campat am gasit o bresa in munti pe unde adiau cat de cat undele gsm:)
per total a fost minunat,o mare gura de aer proaspat dupa pacla de gaze din bucuresti...un mare moment de respiro dupa haosul cotidian si forfota de la serviciu si cel mai important ...un nou bun prilej de a consolida prieteniile de ne leaga in grupul nostru de amici amatori de drumetii:)
daca cineva este interesat de zona pentru o mica escapada la munte,
revin cu ce-a mai mare placere cu alte detalii si amanunte.
va multumesc si va doresc o toamna cat mai vara:)
alinpop23

Data înscrierii: 10/Noi/2010

MesajTrimis: Mar Sep 06, 2011 9:55 am    Titlul subiectului: Loc de campat in Suncuius, Bihor Răspunde cu citat (quote)

Un loc de campat foarte popular in munti apuseni in gasiti in apropierea localitatii Suncuius din judetul Bihor, Pentru o zi de campare se plateste o taxa de 4 lei pe cort si 4 lei pe masina. Exista si posibilitatea de a veni aici cu trenul pe ruta Cluj-Oradea. Distanta de la gara este de aprox 1-2 km.
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Mie Noi 16, 2011 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Niate idei stralucite .....multa distractie la toti... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum