|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
carmend
Data înscrierii: 25/Iun/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iun 25, 2008 8:50 am Titlul subiectului: Catamaran Odesa-Constanta-Varna |
|
|
|
Buna ziua!
A fost cineva cu catamaranul pe ruta asta? Eu am aflat informatii de pe navlomar.com si stiu ca tot ei fac rezervari in Cta si chiar ofera pachete de cazare in Croatia. Imi puteti spune, daca ati mai fost, cum este, care sunt serviciile oferite si daca vi se par bune preturile?
Multumesc frumos! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
golum
Data înscrierii: 25/Iun/2008 Mesaje: 2 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Iun 25, 2008 11:37 am Titlul subiectului: vACANTA LA ODESSA |
|
|
|
Eu am fost prin navlomar la Odessa. Ei mi-au dat biletele de vapor si mi-au aranjat si cazarea, la hotel de 4 stele. A fost super.
Un bilet Constanta - Odessa -Constanta m-a costat 130 euro. Eu am fost la economic, dar la business era 145 EURO.
Eu zic ca e ok, avand in vedere ca 6 ore pana la Odessa am stat lipita de geam pentru ca peisajul e superb. Are si bar Restaurant.
Merita sa incerci. _________________ golum |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|