| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:13 am Titlul subiectului: Care e firma de transport aerian preferata? |
|
|
|
Care e firma de transport aerian preferata? Eu personal, aleg Wizz Air. LA ei am gasit cele mai bune oferte, si de regula, nu au fost probleme la imbarcare sau la achizitionarea biletelor. La voi?  _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si cei de la Wizz mi se par profesionisti, cu toate ca sunt low-cost. Dar sincer, eu cel mai bine m-am impacat cu serviciile furnizate de cei de la Tarom. Desi nu sunt low-cost, conditiile si personalul mi-au placut mie mai mult... _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si Blue Air sunt seriosi si se comporta ok.
eu una, nu am avut probleme cu ei.
De asemenea, de wizz am auzit numai lucruri bune... _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 11:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Wizz air- are cele mai marfa oferte si sunt cei mai seriosi. Mai ales in perioada de acum, daca ai bani de cheltuiala, ajungi la destinatie mai pe nimica toata. Doar sa faci fata acolo unde ajungi.
Deci ei raman the best in my opinion. _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
ancky
Data înscrierii: 20/Mai/2009 Mesaje: 1 Locație: london
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 11:34 am Titlul subiectului: wizz |
|
|
|
...aleg wizzair..super ieftin,conditii normale....si "nice cabin crew"...well done guys!!!  _________________ ancky |
|
|
| Sus |
|
 |
Lylah Turist
Data înscrierii: 01/Aug/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Aug 01, 2009 7:31 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si eu am plecat cu ei la Roma cu o oferta buna si voi pleca si in august in Germania tot cu ei. Bine acum exista si multe site-uri unde gasesti niste oferte interesante de la diferite companii, care insa au anumte conditii, de exemplu: trebuie sa pleci intr-o anumita perioada. |
|
|
| Sus |
|
 |
globalholidays
Data înscrierii: 22/Oct/2010 Mesaje: 4 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum Oct 24, 2010 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tarom. Sunt seriosi, ajung la timp, mancarea la bord este foarte buna. In plus, parca ma simt bine ca pot calatori cu o companie romaneasca!
Recomand cu incredere, merita efortul! _________________ Global Holidays
http://www.globalholidays.ro
office@globalholidays.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|