| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
raluca_ralu_11 Turist
Data înscrierii: 14/Feb/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 7:46 pm Titlul subiectului: Carduri Perfect tour |
|
|
|
Vand 2 carduri Perfect Tour in valoare de 600 euro fiecare cu 500 de euro fiecare .De contravaloarea lor va puteti alege vacanta dorita ORIUNDE,ORICAND la toate sediile Perfect Tour din tara . Cardurile sunt transmisibile ( le puteti face cadou ) . Daca vacanta este mai scumpa se accepta diferenta de bani,iar daca vancanta este mai ieftina va mai raman bani pe card . Site-ul agentiei este www.perfect-tour.ro Pt detalii raluca_ralu_11 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
master Turist
Data înscrierii: 07/Iun/2010 Mesaje: 14 Locație: Prahova, Sinaia
|
Trimis: Mie Iun 09, 2010 5:26 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
| raluca_ralu_11 a scris: | | Vand 2 carduri Perfect Tour in valoare de 600 euro fiecare cu 500 de euro fiecare .De contravaloarea lor va puteti alege vacanta dorita ORIUNDE,ORICAND la toate sediile Perfect Tour din tara . Cardurile sunt transmisibile ( le puteti face cadou ) . Daca vacanta este mai scumpa se accepta diferenta de bani,iar daca vancanta este mai ieftina va mai raman bani pe card . Site-ul agentiei este www.perfect-tour.ro Pt detalii raluca_ralu_11 |
Sa inteleg ca aplici si o reducere substantiala? _________________ http://pensiunea-master.blogspot.com |
|
|
| Sus |
|
 |
raluca_ralu_11 Turist
|
Trimis: Mie Iun 09, 2010 6:56 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
Eu consider o reducere destul de buna 100 de euro , avand in vedere si caracteristicile cardului, faptul ca nu expira, nu au nume pe ele, pot fi folosite de oricine Daca sunteti interesat de ambele carduri, le pot lasa la 950 de euro (valoarea lor fiind de 1200 de euro). |
|
|
| Sus |
|
 |
master Turist
|
Trimis: Joi Iun 10, 2010 6:55 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
| raluca_ralu_11 a scris: | Eu consider o reducere destul de buna 100 de euro , avand in vedere si caracteristicile cardului, faptul ca nu expira, nu au nume pe ele, pot fi folosite de oricine Daca sunteti interesat de ambele carduri, le pot lasa la 950 de euro (valoarea lor fiind de 1200 de euro). |
Sa vad ce oferte gasesc pt Turcia si poate iese ceva. _________________ http://pensiunea-master.blogspot.com |
|
|
| Sus |
|
 |
raluca_ralu_11 Turist
|
Trimis: Joi Iun 10, 2010 6:57 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
master Turist
|
Trimis: Joi Iun 10, 2010 6:59 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
raluca_ralu_11 Turist
|
Trimis: Joi Iun 10, 2010 7:02 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
Aaa Ma scuzati, nu am stiut...In aceasta oferta sunt hoteluri doar pana la 4 stelutze  |
|
|
| Sus |
|
 |
master Turist
|
Trimis: Joi Iun 10, 2010 7:15 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
| raluca_ralu_11 a scris: | Aaa Ma scuzati, nu am stiut...In aceasta oferta sunt hoteluri doar pana la 4 stelutze  |
vreau oferta 5 * all-inclusive resort _________________ http://pensiunea-master.blogspot.com |
|
|
| Sus |
|
 |
raluca_ralu_11 Turist
|
Trimis: Joi Iun 10, 2010 7:19 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|
Nu-mi dau seama care din ele. Lasati-mi un link sau adaugati-mi id-ul de messenger raluca_ralu_11 |
|
|
| Sus |
|
 |
raluca_ralu_11 Turist
|
Trimis: Sâm Iun 26, 2010 2:43 pm Titlul subiectului: Re: Carduri Perfect tour |
|
|
|