Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Carduri de reduceri ISIC

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte servicii turistice
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
IcarTours
Turist

Data înscrierii: 01/Feb/2010

MesajTrimis: Mie Feb 10, 2010 11:44 am    Titlul subiectului: Carduri de reduceri ISIC Răspunde cu citat (quote)

De astăzi suntem agenți autorizați ISIC. Ce înseamnă asta? Înseamnă că studenții, masteranzii și doctoranzii la zi, profesorii titulari și tinerii până în 26 de ani pot să își facă la noi card de reduceri ISIC.

Cu 20 RON pe an ai parte de peste 42.000 de reduceri atât în țară cât și în străinătate în toate domeniile de interes pentru tine: transport, cazare, obiective turistice și culturale, librării, magazine, cluburi, educație, shopping etc.

Ca să vezi lista întreagă de reduceri pe care le poți primi, intră pe site-ul www.isic-romania.ro, apoi vino la unul dintre birourile noastre din Iași, Bacău sau Focșani și ia-ți cardul ISIC. Tot ce ai nevoie este:
- copia după cartea de identitate sau copia după certificatul de naștere pentru copiii care nu au încă buletin;
- dovada de student, masterand sau doctorand la zi;
- dovada statutului de profesor cu normă întreagă;
- fotografie;
- formularul de adeziune pe care îl completezi la noi la birou;
- 20 RON.

ISIC România este brandul pe care ASYST – Association for the Support of Youth, Students and Teachers îl reprezintă și îl promovează în România, deținâd licența națională absolută și exclusivă pentru administrarea proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), ITIC (International Teacher Identity Card) și IYTC (International Youth Travel Card).

Icar Tours este de astăzi agent autorizat ISIC România, dețănând licență pentru distribuirea cardurilor ISIC pentru studenți, masteranzi, doctoranzi, profesori și tineri până în 26 de ani.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Feb 18, 2010 6:12 pm    Titlul subiectului: cum am folosit eu cardul Răspunde cu citat (quote)

1. a fost singurul mod de a sugera agetilor comerciali din canada ca sunt studenta (deoarece varsta e irelevanta si carnetul de student romanesc e penibil si rusinos si irelevant iar Smile)) )
2. cate o reducere simbolica la libraria st.o.iosif.

reduceri exista dar sunt restrictive si nu totdeauna reactionezi scotand cardul cand se intampla sa nimeresti un magazin la care ai reducere... da daca scrie pe usa mai scoti cardul , dar daca nu...

si problema e perioada de valabilitate
1 ar trebui adaptata la scoala romaneasca: eu am avut card de student la liceu si cand am intrat la facultate
2 are valabilitate fixa pt toti, indiferent cand ti-l faci : am impresia ca decembrie e termenul: daca ti-l faci in noiembrie, in ianuarie nu mai ai card... ceea ce e stupid, ca sa rezisti fii flexibil
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte servicii turistice Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Experiente cu ofertele de turism de pe site-uri de reduceri 1
Nu sunt mesaje noi Carduri Perfect tour 9
Nu sunt mesaje noi Shopping Ianuarie- Marile Reduceri 0
Nu sunt mesaje noi Cand sunt perioadele de reduceri la Parndorf? 6
Nu sunt mesaje noi Carduri in strainatate 1