| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:04 am Titlul subiectului: Cand sunt perioadele de reduceri la Parndorf? |
|
|
|
Stie cineva cand sunt perioadele de reduceri la Parndorf?
Am inteles ca ar fi ceva reduceri frumusele si daca e, de ce sa nu profit si eu?
Stiu de la un prieten ca in sezonul reducerilor sunt si reduceri de peste 70-80% ceea ce suna tentant, mai ales ca e cunoscut faptul ca in Austria, preturile la marea majoritate a lucrurilor sunt mai mai mici decat in Romania. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 7:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
pai la Parndorf sunt reduceri in mai tot timpul anului. Doar ca nu la toate magazinele. Vei gasi reduceri doar la max 3 magazine, asa ca nu-ti fa iluzii. In plus, e asa de mare navala acolo in perioada reducerilor, incat nici probabil nici nu o sa mai gasesti mare lucru pe acolo, care sa merite cumparat. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Asa cum zicea si piatra_elfa, la Parndorf sunt reduceri mai tot timpul anului. Nu foarte consistente, sau cat sa merite un drum pana acolo special pentru shopping, dar daca tot esti in zona,de ce nu? _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
elful.prietenos Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
apropo de Parndorf, voi ati vazut cat de oribile sunt chestiile alea de la reduceri de peste 80%? doamne, oare exista cineva care sa poate asa ceva? _________________ silva tirri! |
|
|
| Sus |
|
 |
Lylah Turist
Data înscrierii: 01/Aug/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Aug 01, 2009 7:26 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Oricum am inteles ca in ultimii ani au cam luat-o razna, nu prea mai ai ce cumpara la niste preturi accesibile. |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Mar Sep 01, 2009 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
nu chiar. am niste vecini care vaneaza reducerile, dar niciodata nu vor sa imi spuna cand se duc. doar ce ii vad ca vin cu masina burdusita de haine si se apuca de vandut.  _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mar Sep 01, 2009 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
|