Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Cand sunt perioadele de reduceri la Parndorf?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 6:04 am    Titlul subiectului: Cand sunt perioadele de reduceri la Parndorf? Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva cand sunt perioadele de reduceri la Parndorf?
Am inteles ca ar fi ceva reduceri frumusele si daca e, de ce sa nu profit si eu?
Stiu de la un prieten ca in sezonul reducerilor sunt si reduceri de peste 70-80% ceea ce suna tentant, mai ales ca e cunoscut faptul ca in Austria, preturile la marea majoritate a lucrurilor sunt mai mai mici decat in Romania.
piatra_elfa
Turist

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 7:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai la Parndorf sunt reduceri in mai tot timpul anului. Doar ca nu la toate magazinele. Vei gasi reduceri doar la max 3 magazine, asa ca nu-ti fa iluzii. In plus, e asa de mare navala acolo in perioada reducerilor, incat nici probabil nici nu o sa mai gasesti mare lucru pe acolo, care sa merite cumparat.
hot_diana_frumoasa
Turist

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa cum zicea si piatra_elfa, la Parndorf sunt reduceri mai tot timpul anului. Nu foarte consistente, sau cat sa merite un drum pana acolo special pentru shopping, dar daca tot esti in zona,de ce nu?
elful.prietenos
Turist

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo de Parndorf, voi ati vazut cat de oribile sunt chestiile alea de la reduceri de peste 80%? doamne, oare exista cineva care sa poate asa ceva?
Lylah
Turist

Data înscrierii: 01/Aug/2009

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2009 7:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum am inteles ca in ultimii ani au cam luat-o razna, nu prea mai ai ce cumpara la niste preturi accesibile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
piatra_elfa
Turist

MesajTrimis: Mar Sep 01, 2009 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu chiar. am niste vecini care vaneaza reducerile, dar niciodata nu vor sa imi spuna cand se duc. doar ce ii vad ca vin cu masina burdusita de haine si se apuca de vandut. Shocked
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Mar Sep 01, 2009 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am auzit ca nu prea se mai merita sa mergi Parndorf
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cazare in Parndorf 7
Nu sunt mesaje noi Austria , Parndorf 13
Nu sunt mesaje noi Carduri de reduceri ISIC 1