| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 5:30 pm Titlul subiectului: camping delta dunarii |
|
|
|
Stie cineva vreun camping in delta dunarii ? _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ce fel de camping te intereseaza ? Cu cortu si rulote ? Sau la casute ? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Laura a scris: | | Ce fel de camping te intereseaza ? Cu cortu si rulote ? Sau la casute ? |
Si una si alta...  _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Joi Aug 16, 2007 8:31 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cele mai cunoscute campinguri cu casute si loc de cort sunt Murighiol, Rosu, Portita si Sfantu Gheorghe. Oricum se poate campa cu cortul in majoritatea regiunilor din Delta, dar pe malurile apelor ecologistii de obicei interzic camparea din cauza gunoaielor lasate de unii turisti. Multa lume campeaza in curtile localnicilor, e avantajos. _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Vin Aug 17, 2007 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Vali a scris: | | Cele mai cunoscute campinguri cu casute si loc de cort sunt Murighiol, Rosu, Portita si Sfantu Gheorghe. Oricum se poate campa cu cortul in majoritatea regiunilor din Delta, dar pe malurile apelor ecologistii de obicei interzic camparea din cauza gunoaielor lasate de unii turisti. Multa lume campeaza in curtile localnicilor, e avantajos. |
Tu ai campat vreodata in curtea unui localnic ? Sau vreo cunostiinta de-a ta ? Ce pret v-a cerut ?  _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
|
10 ron pe noapte de cort in 2005 la Sulina, in alte parti nici n-am platit, ci doar am mancat la gazde, 15 ron masa pe zi anul asta la Sf Gheorghe, mult peste si de toate culorile  _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
trapatony Turist
Data înscrierii: 29/Apr/2009 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Mai 05, 2009 2:12 pm Titlul subiectului: Legat de camping |
|
|
|
Chiar de curand am fost in Delta si a fost foarte frumos. Am vrut sa merg cu cortul dar mam razgandit si m-am cazat la pensiunea haritas http://www.turisminromania.lx.ro si am fost foarte multumit , oameni caldurosi si primitori. Sunt si sate vecine unde va puteti duce acum depinde de preferintele fiecaruia eu de obicei daca ma duc in delta ori cu cortu ori la o vila pensiune ceva ca lumea!  |
|
|
| Sus |
|
 |
danyiel Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 12:57 pm Titlul subiectului: Re: camping delta dunarii |
|
|
|
| bogdan78 a scris: | | Stie cineva vreun camping in delta dunarii ? |
am fost acum un an si voi merge si anul acesta la Nufarul, este un sat langa Tulcea, se afla chiar la gurile deltei, cu barca in paradisul minunat al deltei faci 10 min si persoana care m-a cazat are barca cu care ne-a plimbat prin delta de ne-a zapacit , nu stiam pe unde sa mai ne uitam! ce mai, meserias si cunoscator omul, ne-a cazat in casa dar va zik ca nimic nu se compara cu o campare in cort ca de aceea vii in delta sa stai in inima naturii daca vrei suna-l ;0741655270 si va intelegeti voi _________________ spune Danyiel |
|
|
| Sus |
|
 |
banatul.turistic Turist
Data înscrierii: 16/Iun/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Iun 16, 2010 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Se poate campa la Sulina in curtea taberei scolare. E ieftin si super fain. In plus exista dusuri si toalete si prize pt. incarcat telefoanele. _________________ http://banatul-turistic.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|