Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

camping delta dunarii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bogdan78
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 5:30 pm    Titlul subiectului: camping delta dunarii Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva vreun camping in delta dunarii ?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce fel de camping te intereseaza ? Cu cortu si rulote ? Sau la casute ?
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 5:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Ce fel de camping te intereseaza ? Cu cortu si rulote ? Sau la casute ?

Si una si alta... Rolling Eyes
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Joi Aug 16, 2007 8:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cele mai cunoscute campinguri cu casute si loc de cort sunt Murighiol, Rosu, Portita si Sfantu Gheorghe. Oricum se poate campa cu cortul in majoritatea regiunilor din Delta, dar pe malurile apelor ecologistii de obicei interzic camparea din cauza gunoaielor lasate de unii turisti. Multa lume campeaza in curtile localnicilor, e avantajos.
Laura
VIP

MesajTrimis: Vin Aug 17, 2007 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vali a scris:
Cele mai cunoscute campinguri cu casute si loc de cort sunt Murighiol, Rosu, Portita si Sfantu Gheorghe. Oricum se poate campa cu cortul in majoritatea regiunilor din Delta, dar pe malurile apelor ecologistii de obicei interzic camparea din cauza gunoaielor lasate de unii turisti. Multa lume campeaza in curtile localnicilor, e avantajos.

Tu ai campat vreodata in curtea unui localnic ? Sau vreo cunostiinta de-a ta ? Ce pret v-a cerut ? Rolling Eyes
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Mar Aug 21, 2007 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10 ron pe noapte de cort in 2005 la Sulina, in alte parti nici n-am platit, ci doar am mancat la gazde, 15 ron masa pe zi anul asta la Sf Gheorghe, mult peste si de toate culorile Smile
trapatony
Turist

Data înscrierii: 29/Apr/2009

MesajTrimis: Mar Mai 05, 2009 2:12 pm    Titlul subiectului: Legat de camping Răspunde cu citat (quote)

Chiar de curand am fost in Delta si a fost foarte frumos. Am vrut sa merg cu cortul dar mam razgandit si m-am cazat la pensiunea haritas http://www.turisminromania.lx.ro si am fost foarte multumit , oameni caldurosi si primitori. Sunt si sate vecine unde va puteti duce acum depinde de preferintele fiecaruia eu de obicei daca ma duc in delta ori cu cortu ori la o vila pensiune ceva ca lumea! Cool
Sus
danyiel
Turist

Data înscrierii: 25/Mai/2009

MesajTrimis: Lun Mai 25, 2009 12:57 pm    Titlul subiectului: Re: camping delta dunarii Răspunde cu citat (quote)

bogdan78 a scris:
Stie cineva vreun camping in delta dunarii ?

am fost acum un an si voi merge si anul acesta la Nufarul, este un sat langa Tulcea, se afla chiar la gurile deltei, cu barca in paradisul minunat al deltei faci 10 min si persoana care m-a cazat are barca cu care ne-a plimbat prin delta de ne-a zapacit , nu stiam pe unde sa mai ne uitam! ce mai, meserias si cunoscator omul, ne-a cazat in casa dar va zik ca nimic nu se compara cu o campare in cort ca de aceea vii in delta sa stai in inima naturii daca vrei suna-l ;0741655270 si va intelegeti voi
banatul.turistic
Turist

Data înscrierii: 16/Iun/2010

MesajTrimis: Mie Iun 16, 2010 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate campa la Sulina in curtea taberei scolare. E ieftin si super fain. In plus exista dusuri si toalete si prize pt. incarcat telefoanele.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Serpii din Delta Dunarii 12
Nu sunt mesaje noi Crisan ( Delta Dunarii) 5
Nu sunt mesaje noi Cazare Delta Dunarii 0
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje Transport in Delta Dunarii 6
Nu sunt mesaje noi Bariere in Delta Dunarii 5