|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tibi44
Data înscrierii: 17/Iun/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 2:04 pm Titlul subiectului: Calatorie in Grecia,individual,prin Serbia si Macedonia |
|
|
|
Salut
Vreau sa plec cu familia in Grecia,cu masina proprie.
Va rog daca aveti experienta in acest domeniu s-o impartiti cu mine.Merg de prima data si sincer am ceva emotii.M-ar interesa urmatoarele:drumul,vama,vize pentru macedonia,asigurare medicala si daca RCA este valabil in a aceste tari sau trebuie ceva in plus??? .Daca plec fara rezervare gasesc acolo cazare??? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
De ce alegi drumul prin Serbia si Macedonia? Mai ales la prima calatorie.
Cazare gasesti sigur, numai ca trebuie sa iti calculezi sa ajungi acolo destul de odihnit ca sa poti cauta... Eu zic totusi sa iei un pachet de la o agentie. Sunt destule si la preturi super ok.
Cred ca partea de RCA ce cosntinuie cartea verde este valabil in Europa. Vezi si tu ce scrie acolo exact ca am impresia ca sunt trecute tarile unde este valabila. |
|
|
| Sus |
|
 |
tibi44
|
Trimis: Mar Iun 17, 2008 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mersi pentru reactia prompta.
Anul trecut am fost in Croatia la fel cum as vrea sa merg anul acesta
in Grecia.N-am trecut pe la nici o agentia si a fost totul ok.Nu pentru ca as fi avut vreo dezamagire candva ,doar ca pur si simplu am vrut sa incerc si asa.Nu am nici o problema cu drumul doar ca nu stiu sigur cum e cu vizele ,cu asigurarea medicala si cu cartea verde.In Croatia(Zadar) aproape la fiecare casa era oferta de cazare .Am gasit din prima.Aici nu stiu cum e?!Am ales Serbia-Macedonia pt. ca din Arad n-ar avea rost sa merg prin Bulgaria si ca am auzit prea multe lucruri negative si n-as vrea sa le simt pe pielea mea.
Astept noutati!
Multumesc anticipat. |
|
|
| Sus |
|
 |
carmen15 Turist
Data înscrierii: 26/Iun/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Iun 26, 2008 12:34 pm Titlul subiectului: Re: Calatorie in Grecia,individual,prin Serbia si Macedonia |
|
|
|
| tibi44 a scris: | Salut
Va rog daca aveti experienta in acest domeniu s-o impartiti cu mine.Merg de prima data si sincer am ceva emotii.M-ar interesa urmatoarele:drumul,vama,vize pentru macedonia,asigurare medicala si daca RCA este valabil in a aceste tari sau trebuie ceva in plus??? .Daca plec fara rezervare gasesc acolo cazare??? |
in ce statiune vrei sa mergi?si in ce perioada ? noi plecam pe 3 septembrie,in halkidiki. |
|
|
| Sus |
|
 |
tibi44
|
Trimis: Sâm Iun 28, 2008 3:50 pm Titlul subiectului: Re: Calatorie in Grecia,individual,prin Serbia si Macedonia |
|
|
|
| carmen15 a scris: | | tibi44 a scris: | Salut
in ce statiune vrei sa mergi?si in ce perioada ? noi plecam pe 3 septembrie,in halkidiki. |
ne-am gandit sa mergem in Platamonas,dupa 15 iulie,dar am aceeasi dilema:gasim sau nu cazare??? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|