| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 3:14 am Titlul subiectului: Bulgaria vs Romania |
|
|
|
De vreo cativa ani se tot vehiculeaza ideea ca Albena si Nisipurile de Aur ne " fura" turistii straini, desi noi avem si o Delta.Ce putem face ca sa i atragem pe bogatasii Europei ?
Ce au bulgarii si noi nu avem? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
E vorba de o logica elementara : Bulgarii si-au privatizat mult mai repede hotelurile, iar apoi(culmea tupeului ) au mai si investit in modernizare..crearea de facilitati.
Pasul imediat urmator a fost sa contacteze marii tour operatori, ptr. atragerea strainilor.,asa ca e explicabil ca sunt cu mult in fata noastra.Nu vezi ca printre strainii care merg la Nisipurile de Aur sau in Albena sunt si multi romani? |
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Bulgarii fata de noi au un mare respect fata de clientii sai , nu ca majoritatea hotelierilor din Romania .
Altceva ar mai fi calitatea serviciilor oferite de ei , care indiscutabil e mai mare decat cea din Romania . |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 1:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, ideea este ca atunci cand mergi la un hotel in Bulgaria chiar esti tratat ca un client si se aplica zicala aceea " clientul nostru, stapanul nostru". Nu ca la noi, cand esti tratat de parca ei iti fac tie o favoare ca te servesc |
|
|
| Sus |
|
 |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | Da, ideea este ca atunci cand mergi la un hotel in Bulgaria chiar esti tratat ca un client si se aplica zicala aceea " clientul nostru, stapanul nostru". Nu ca la noi, cand esti tratat de parca ei iti fac tie o favoare ca te servesc |
Asa este ...si asta nu se intampla numai in Bulgaria , si in toate celelalte tari in care se duc tot mai multi romani . Unde mai pui ca in unele locuri preturile sunt si mai ieftine decat la noi in tara. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Da,sunt un pic mai mici preturile, pentru ca ei gandesc pe termen lung : scad putin preturile in speranta fidelizarii clientul, de a l face sa vina alta data, atras fiind si de preturi si de servicii. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mi se pare un paradox, totusi: sa ai litoral si sa mergi totusi in tara vecina, la aceeasi mare: Marea Neagra. Cred ca e vorba de servicii, am pierdut teren fata de bulgari. |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si eu cred ca e vorba mai mult despre serviciile pe care le ofera cei care gazduiesc aici fata de cei din Bulgaria. Altfel nu prea vad diferente, poate doar putin la intretinerea litoralului. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:31 pm Titlul subiectului: Re: Bulgaria vs Romania |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | De vreo cativa ani se tot vehiculeaza ideea ca Albena si Nisipurile de Aur ne " fura" turistii straini, desi noi avem si o Delta.Ce putem face ca sa i atragem pe bogatasii Europei ?
Ce au bulgarii si noi nu avem? |
Bulgarii au [ poate ] un mai bun simt de afaceri cand vine vorba de turisti , stiu cum sa ii atraga si stiu cum sa ii tina la ei , fata de romani care nu isi ingrijes plajele sau felul cum ofera serviciile |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 6:12 am Titlul subiectului: Plecare din Constanta catre Albena |
|
|
|
De acord, Derek, avem ce invata de la bulgari si de la modul lor de a face turism |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | Mi se pare un paradox, totusi: sa ai litoral si sa mergi totusi in tara vecina, la aceeasi mare: Marea Neagra. Cred ca e vorba de servicii, am pierdut teren fata de bulgari. |
Cu siguranta ca este vorba de servicii. Sau unii dintre noi prefera Bulgaria ca sa se poata "lauda" ca au fost intr-o tara straina. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Alice a scris: | | Iuli_denisa a scris: | | Mi se pare un paradox, totusi: sa ai litoral si sa mergi totusi in tara vecina, la aceeasi mare: Marea Neagra. Cred ca e vorba de servicii, am pierdut teren fata de bulgari. |
Cu siguranta ca este vorba de servicii. Sau unii dintre noi prefera Bulgaria ca sa se poata "lauda" ca au fost intr-o tara straina. |
Hai ca asta a fost tare. Nu as putea face asta, sa merg intr-un sejur la bulgari doar ptr. a ma lauda apoi ca am iesit din tara  |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Tu probabil ca nu. Dar cunosc persoane care ar face asta. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eh, atunci asta e o dovada clara de snobism ! End of story! |
|
|
| Sus |
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Eh, atunci asta e o dovada clara de snobism ! End of story! |
Nu neaparat. Eu de exemplu, datorita unei conjuncturi favorabile - rude afara -, am fost peste granita de mai multe ori pe vremea comunistilor decat acum, dar cunosc romani care au ca scop suprem sa iasa si ei odata din tara , si nu e vorba de snobism, ci de un ideal al tineretii lor petrecute in cel mai stalinist stat din blocul comunist, cand vedeau la video ce exista in afara inchisorii. Iar daca acum exista posibilitatea, de ce nu de-a dreptul s-ar mandri cu asta... _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|