Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Bulgaria vs Romania

Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 3:14 am    Titlul subiectului: Bulgaria vs Romania Răspunde cu citat (quote)

De vreo cativa ani se tot vehiculeaza ideea ca Albena si Nisipurile de Aur ne " fura" turistii straini, desi noi avem si o Delta.Ce putem face ca sa i atragem pe bogatasii Europei ? Very Happy
Ce au bulgarii si noi nu avem?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E vorba de o logica elementara : Bulgarii si-au privatizat mult mai repede hotelurile, iar apoi(culmea tupeului ) au mai si investit in modernizare..crearea de facilitati.
Pasul imediat urmator a fost sa contacteze marii tour operatori, ptr. atragerea strainilor.,asa ca e explicabil ca sunt cu mult in fata noastra.Nu vezi ca printre strainii care merg la Nisipurile de Aur sau in Albena sunt si multi romani?
Sus
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bulgarii fata de noi au un mare respect fata de clientii sai , nu ca majoritatea hotelierilor din Romania .
Altceva ar mai fi calitatea serviciilor oferite de ei , care indiscutabil e mai mare decat cea din Romania .
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ideea este ca atunci cand mergi la un hotel in Bulgaria chiar esti tratat ca un client si se aplica zicala aceea " clientul nostru, stapanul nostru". Nu ca la noi, cand esti tratat de parca ei iti fac tie o favoare ca te servesc
Sus
ady
Turist expert

Data înscrierii: 06/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Da, ideea este ca atunci cand mergi la un hotel in Bulgaria chiar esti tratat ca un client si se aplica zicala aceea " clientul nostru, stapanul nostru". Nu ca la noi, cand esti tratat de parca ei iti fac tie o favoare ca te servesc

Asa este ...si asta nu se intampla numai in Bulgaria , si in toate celelalte tari in care se duc tot mai multi romani . Unde mai pui ca in unele locuri preturile sunt si mai ieftine decat la noi in tara.
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,sunt un pic mai mici preturile, pentru ca ei gandesc pe termen lung : scad putin preturile in speranta fidelizarii clientul, de a l face sa vina alta data, atras fiind si de preturi si de servicii.
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 5:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi se pare un paradox, totusi: sa ai litoral si sa mergi totusi in tara vecina, la aceeasi mare: Marea Neagra. Cred ca e vorba de servicii, am pierdut teren fata de bulgari.
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu cred ca e vorba mai mult despre serviciile pe care le ofera cei care gazduiesc aici fata de cei din Bulgaria. Altfel nu prea vad diferente, poate doar putin la intretinerea litoralului.
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:31 pm    Titlul subiectului: Re: Bulgaria vs Romania Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
De vreo cativa ani se tot vehiculeaza ideea ca Albena si Nisipurile de Aur ne " fura" turistii straini, desi noi avem si o Delta.Ce putem face ca sa i atragem pe bogatasii Europei ? Very Happy
Ce au bulgarii si noi nu avem?

Bulgarii au [ poate ] un mai bun simt de afaceri cand vine vorba de turisti , stiu cum sa ii atraga si stiu cum sa ii tina la ei , fata de romani care nu isi ingrijes plajele sau felul cum ofera serviciile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 6:12 am    Titlul subiectului: Plecare din Constanta catre Albena Răspunde cu citat (quote)

De acord, Derek, avem ce invata de la bulgari si de la modul lor de a face turism
Sus
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Mi se pare un paradox, totusi: sa ai litoral si sa mergi totusi in tara vecina, la aceeasi mare: Marea Neagra. Cred ca e vorba de servicii, am pierdut teren fata de bulgari.

Cu siguranta ca este vorba de servicii. Sau unii dintre noi prefera Bulgaria ca sa se poata "lauda" ca au fost intr-o tara straina.
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
Iuli_denisa a scris:

Cu siguranta ca este vorba de servicii. Sau unii dintre noi prefera Bulgaria ca sa se poata "lauda" ca au fost intr-o tara straina.

Hai ca asta a fost tare. Nu as putea face asta, sa merg intr-un sejur la bulgari doar ptr. a ma lauda apoi ca am iesit din tara Laughing
Sus
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu probabil ca nu. Dar cunosc persoane care ar face asta.
Sus
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eh, atunci asta e o dovada clara de snobism ! End of story!
Sus
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Lun Iul 02, 2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Eh, atunci asta e o dovada clara de snobism ! End of story!

Nu neaparat. Eu de exemplu, datorita unei conjuncturi favorabile - rude afara -, am fost peste granita de mai multe ori pe vremea comunistilor decat acum, dar cunosc romani care au ca scop suprem sa iasa si ei odata din tara Smile , si nu e vorba de snobism, ci de un ideal al tineretii lor petrecute in cel mai stalinist stat din blocul comunist, cand vedeau la video ce exista in afara inchisorii. Iar daca acum exista posibilitatea, de ce nu de-a dreptul s-ar mandri cu asta...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ski Bulgaria 0
Nu sunt mesaje noi Camping in Romania 15