Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Bulgaria, Nisipurile de Aur, Iberostar

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
drnmaster
Turist

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 11:50 pm    Titlul subiectului: Bulgaria, Nisipurile de Aur, Iberostar Răspunde cu citat (quote)

Cei care stiu mai multe detalii despre acest hotel ii rog sa posteze aici
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite ce descriere am gasit despre acest hotel:
Acest complex hotelier spectaculos este amplasat direct pe plaja, fiind o locatie ideala pentru familiile cu copii ce isi doresc liniste si conditii deosebite la un standard fara egal. In vara anului 2001 a avut loc o renovare completa, si in fiecare an la inceputul sezonului are loc o imbunatatire a conditiilor oferite. Hotelurile Obzor Beach si Izgrev sunt conectate printr-un hol acoperit si au restaurantul principal comun. Camerele sunt mari si spatioase, luminoase si sunt dotate cu mobilier modern, TV satelit, aer conditionat, mini-bar. Toate baile au cada, telefon, uscator de par.
Hotelul dispune de un restaurant principal, restaurant A - la - carte, Bar de Noapte, lobby bar, piscina cu sectiune pentru copii, bar la piscine, fitness, sauna, masaj, frizerie, loc de joaca pentru copii, animatie, casa de schimb valutar si multe alte facilitati.
Sus
florian

Data înscrierii: 19/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hotelul este in nordul statiunii. Se face stanga din drumul principal pe una din cam primele intrari in statiune si apoi se coboara pana in spatele hotelului cu masina.
Am fost de 1 mai. Hotelul este super ok si mancarea de asemenea.
Sus
florian

Data înscrierii: 19/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 8:45 pm    Titlul subiectului: Bulgaria, Nisipurile de Aur, Iberostar Răspunde cu citat (quote)

Inca o precizare: Hotelurile Iberostar Izgrev & Obzor din Nisipurile de aur sunt clasificate ca avand 4*
Sus
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,am fost cu iuby meu. Am fost foarte multumiti de conditii si de personal, chiar ne dorim sa mai ajungem vara asta.Si a fost mult mi ieftin decat daca am fi mers in Romania la mare Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Vama Veche - Nisipurile de aur 11
Nu sunt mesaje noi Hotelurile din Nisipurile de aur 7
Nu sunt mesaje noi Super oferta Bulgaria Iberostar Nessebar Palace 5* 0