|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
drnmaster Turist
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 11:50 pm Titlul subiectului: Bulgaria, Nisipurile de Aur, Iberostar |
|
|
|
Cei care stiu mai multe detalii despre acest hotel ii rog sa posteze aici |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Uite ce descriere am gasit despre acest hotel:
Acest complex hotelier spectaculos este amplasat direct pe plaja, fiind o locatie ideala pentru familiile cu copii ce isi doresc liniste si conditii deosebite la un standard fara egal. In vara anului 2001 a avut loc o renovare completa, si in fiecare an la inceputul sezonului are loc o imbunatatire a conditiilor oferite. Hotelurile Obzor Beach si Izgrev sunt conectate printr-un hol acoperit si au restaurantul principal comun. Camerele sunt mari si spatioase, luminoase si sunt dotate cu mobilier modern, TV satelit, aer conditionat, mini-bar. Toate baile au cada, telefon, uscator de par.
Hotelul dispune de un restaurant principal, restaurant A - la - carte, Bar de Noapte, lobby bar, piscina cu sectiune pentru copii, bar la piscine, fitness, sauna, masaj, frizerie, loc de joaca pentru copii, animatie, casa de schimb valutar si multe alte facilitati. |
|
|
| Sus |
|
 |
florian
Data înscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Hotelul este in nordul statiunii. Se face stanga din drumul principal pe una din cam primele intrari in statiune si apoi se coboara pana in spatele hotelului cu masina.
Am fost de 1 mai. Hotelul este super ok si mancarea de asemenea. |
|
|
| Sus |
|
 |
florian
Data înscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 8:45 pm Titlul subiectului: Bulgaria, Nisipurile de Aur, Iberostar |
|
|
|
Inca o precizare: Hotelurile Iberostar Izgrev & Obzor din Nisipurile de aur sunt clasificate ca avand 4* |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:50 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da,am fost cu iuby meu. Am fost foarte multumiti de conditii si de personal, chiar ne dorim sa mai ajungem vara asta.Si a fost mult mi ieftin decat daca am fi mers in Romania la mare  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|