|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 7:00 am Titlul subiectului: Blue Air |
|
|
|
fiindca de curand aeroportul din Bacau a fost concesionat catre Blue Air, ma astept ca aceasta firma sa introduca,de altfel dupa cum a promis, noi curse interne si intrenationale.
Voi ati zburat cu aceasta firma? Daca da, au fost probleme sau nu? Eu am auzit lucruri bune despre ei si la preturi mi s-au parut accesibili. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Blue Air e foarte ok.
Iar anul asta au introdus noi destinatii printre care Paphos, Salonic, Catagna;
de asemenea, au introdus si curse noi ca: Constanta- Bruxelles, Bacau- Milano, Bacau- Londra, Sibiu-Milano. _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
Fabius Turist
Data înscrierii: 24/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Lun Apr 27, 2009 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Mar Apr 28, 2009 6:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
M-am uitat si eu pe site la ei: nu prea mai gasesti oferte sub 60-70 de euro.
Pacat, mai ales ca Bacaul e si foarte aproape de mine. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
flydream Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2009 Mesaje: 6 Locație: Bucharest
|
Trimis: Joi Sep 10, 2009 2:00 pm Titlul subiectului: Blue Air |
|
|
|
| piatra_elfa a scris: | M-am uitat si eu pe site la ei: nu prea mai gasesti oferte sub 60-70 de euro.
Pacat, mai ales ca Bacaul e si foarte aproape de mine. |
Cauta acum ca au pana pe 11 septembrie 2009 (inclusiv) o promotie cu preturi foarte mici. Vezi, poate gasesti ce te intereseaza: smartflying. ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|