|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
serenne_20
Data înscrierii: 21/Ian/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Ian 21, 2011 10:10 am Titlul subiectului: Banchet la munte !!! |
|
|
|
Salut tuturor! Anul asta termin facultatea si m-am gandit impreuna cu colegii mei sa facem o mica petrecere la munte. Totul bine pana aici...As dorii daca puteti sa ma ajutati,in caz ca stiti, cu ceva recomandari de vile care merg inchiriate total si care sa fie amplasate undeva mai in natura (fara Valea Prahovei). Nu conteaza locatia,important e sa fie munte  |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
daniel.ene Turist
Data înscrierii: 16/Feb/2011 Mesaje: 26
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu iti recomand Bran, Moeciu. Zona este super, gasesti vile, pensiuni tot ce vrei. Presupun ca sunteti un grup mare de 25-30 de pers. Tre doar sa cauti putin si sigur vei gasi. Incearca la Pensiunea Riff din Bran. O gasesti pe google.
Distractie Placuta! _________________ Hoteluri Romania Hoteluri Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
artfoto Turist
Data înscrierii: 23/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Apr 23, 2011 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
poate ca conteaza si locatia mie imi plac f mult rodnei. _________________ www.f64.ro/f384487/ cel mai mare magazin foto |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|