|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iul 27, 2007 6:17 pm Titlul subiectului: Baile Tusnad |
|
|
|
Eh uite ca am ajuns sa deschid un topic si despre Baile Tusnad. Ideea de a petrece o mica vacanta acolo mi-a venit doar recent , dupa discutia cu un amic. Deci , ce am observat :
- Baile Tusnad sunt o statiune balneara ( da da stiu ca stiti toti ) situata in partea de sud a Depresiunii Ciucului " între munții Harghita și Bodoc" asa cum este prezentat pe site.
- este cea mai mica statiune balneara din Romania
- statiunea a fost distrusa si reconstruita dupa 1852
- statiunea a fost declarata oraș în 1968
- localitatea este accesibila pe DN12
informatiile mai multe sunt pe bailetusnad.ro , dar daca aveti intrebari pot sa raspund cu mare placere.
Altceva sa mai zic, din imagini statiunea pare superba , iar un posibil loc de cazare ar fi Hotelul Tusnad unde conditiile par destul de bune. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cum sunt preturile la Hotel Tusnad ? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|