| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Ai alege Baile Olanesti pentru un weekend ? |
| da |
|
62% |
[ 5 ] |
| nu |
|
37% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 8 |
|
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2007 10:20 am Titlul subiectului: Baile Olanesti |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu as alege Baile Olanesti pentru ca am mai fost de 2-3 ori...si nu vad de ce as mai reveni in aceasta statiune _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am votat "DA" deoarece nu am mai fost de mult timp in aceasta statiune si vreau sa vad ce s-a mai schimbat... |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am votat NU pentu ca sunt multe locuri mai frumoase pe care as putea sa le vad la noi in tara |
|
|
| Sus |
|
 |
DACICUS Turist
Data înscrierii: 14/Mar/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Vin Mar 14, 2008 9:39 am Titlul subiectului: votat DA |
|
|
|
am votat DA
Motivul este mult mai realist decat a spune imi place sau nu-mi place, Baile Olanesti nu este statiune de Distractie nu este litoral, este statiune de TRATAMENT si concediu la munte impreuna cu familia, mai ales indicata pentru copii.
Izvoarele de acolo unice in Europa, AERUL, cadrul natural si eforturile localnicilor de a oferi conditii de cazare , accesibilitatea - asfalt pana in statiune, apropierea de orasul Valcea (dai o fuga la Billa, Kaufland , RiverPlazza Mall, si iti iei tot ce iti luai si in Bucuresti) sunt conditii care va rog sa ma contraziceti daca le mai gasiti in vreo statiune din Romania.
Pe vremuri europenii renuntau la Baden-Baden si veneau la Olanesti , dar un anumit gen de romani nu au nici o mandrie de sine arunca cu noroi in Perlele Romaniei cu afirmatii plicticoase si isi vand si sufletul numai sa iasa bani pe el  |
|
|
| Sus |
|
 |
aditza001cc Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Oct 13, 2009 10:05 am Titlul subiectului: baile olanesti devine mai frumos |
|
|
|
statiunea este in reconstructie, dispune de un proiect european in valoare de 4 milioane de euro, si sunt foarte multe schimbari care vor fi finalizate incepand din aceasta toamna.
va fi data in folosinta o baza de tratament ultra moderna, o piscina acoperita ce va functiona tot timpul anului, iar parcul central si alea spre izvoare au fost refacute si infrumusetate.
aveti de ce sa veniti la Olanesti, chiar va recomand |
|
|
| Sus |
|
 |
vpr Turist
Data înscrierii: 23/Iun/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iun 23, 2010 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am votat "da". Chiar am fost acolo pentru un weekend. Imi place linistea oferita de zona, imi place sa ma plimb pe la izvoare, chiar daca nu imi place sa beau din ele . _________________ Vacante pe patru roti in Romania si nu numai |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|