Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Baile Olanesti

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Ai alege Baile Olanesti pentru un weekend ?
da
62%
 62%  [ 5 ]
nu
37%
 37%  [ 3 ]
Voturi totale : 8

Autor Mesaj
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Sâm Aug 11, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: Baile Olanesti Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ati vazut care e intrebarea. Odata ce ai votat poate vrei sa si argumentezi Smile
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu as alege Baile Olanesti pentru ca am mai fost de 2-3 ori...si nu vad de ce as mai reveni in aceasta statiune
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am votat "DA" deoarece nu am mai fost de mult timp in aceasta statiune si vreau sa vad ce s-a mai schimbat...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am votat NU pentu ca sunt multe locuri mai frumoase pe care as putea sa le vad la noi in tara
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DACICUS
Turist

Data înscrierii: 14/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 14, 2008 9:39 am    Titlul subiectului: votat DA Răspunde cu citat (quote)

am votat DA

Motivul este mult mai realist decat a spune imi place sau nu-mi place, Baile Olanesti nu este statiune de Distractie nu este litoral, este statiune de TRATAMENT si concediu la munte impreuna cu familia, mai ales indicata pentru copii.

Izvoarele de acolo unice in Europa, AERUL, cadrul natural si eforturile localnicilor de a oferi conditii de cazare , accesibilitatea - asfalt pana in statiune, apropierea de orasul Valcea (dai o fuga la Billa, Kaufland , RiverPlazza Mall, si iti iei tot ce iti luai si in Bucuresti) sunt conditii care va rog sa ma contraziceti daca le mai gasiti in vreo statiune din Romania.

Pe vremuri europenii renuntau la Baden-Baden si veneau la Olanesti , dar un anumit gen de romani nu au nici o mandrie de sine arunca cu noroi in Perlele Romaniei cu afirmatii plicticoase si isi vand si sufletul numai sa iasa bani pe el Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
aditza001cc
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Oct 13, 2009 10:05 am    Titlul subiectului: baile olanesti devine mai frumos Răspunde cu citat (quote)

statiunea este in reconstructie, dispune de un proiect european in valoare de 4 milioane de euro, si sunt foarte multe schimbari care vor fi finalizate incepand din aceasta toamna.
va fi data in folosinta o baza de tratament ultra moderna, o piscina acoperita ce va functiona tot timpul anului, iar parcul central si alea spre izvoare au fost refacute si infrumusetate.
aveti de ce sa veniti la Olanesti, chiar va recomand
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
vpr
Turist

Data înscrierii: 23/Iun/2010

MesajTrimis: Mie Iun 23, 2010 5:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am votat "da". Chiar am fost acolo pentru un weekend. Imi place linistea oferita de zona, imi place sa ma plimb pe la izvoare, chiar daca nu imi place sa beau din ele Smile.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Hotel Parand din Olanesti ? 5
Nu sunt mesaje noi Pensiuni Olanesti 7
Nu sunt mesaje noi Oferte Cazare Baile Olanesti Vila Bonsai 0745 996 691 0